Antena 3 CNN Actualitate Răfuiala armată între cele două clanuri de interlopi din cartierul Giuleşti, surprinsă de camerele de supraveghere

Răfuiala armată între cele două clanuri de interlopi din cartierul Giuleşti, surprinsă de camerele de supraveghere

Răfuiala armată între cele două clanuri de interlopi din cartierul Giuleşti, surprinsă de camerele de supraveghere
Sursa foto: Foto: Antena 1
02 Mai 2012   •   23:43

Cartierul Giuleşti a fost transformat în zonă de război de două clanuri de interlopi din Bucureşti. Patru membrii ai unei familii au fost împuşcaţi în plină stradă, după ce au refuzat să plătească taxa de protecţie cerută de un interlop.

Interlopul şi fiul său au deschis focul fără să le pese că  oricare dintre cele 12 gloanţe poate atinge o persoană nevinovată. Sângerosul atac a fost surprins de camerele de supraveghere.

Suspectul principal este Viorel Dumitru zis Şerif. La atac au participat însă şi fiul lui şi un alt colaborator. Niciunul dintre cei trei nu a fost găsit de poliţişti. Patron de firmă de taxi şi interlop, şerif  e liber deşi a semănat teroare în tot Giuleştiul.

La faţa locului au venit numeroase echipe de intervenţie şi ambulanţe. Poliţia nu a explicat până acum ce s-a întâmplat cu plângerilor penale formulate până acum pe numele lui Şerif.



×
Subiecte în articol: Politie plangeri penale interlop
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close