Antena 3 CNN Actualitate Ramona Ioana Bruynseels: „Siguranța copiilor este ceva ce nu poți negocia. Președintele ar trebui de îndată să convoace CSAT”

Ramona Ioana Bruynseels: „Siguranța copiilor este ceva ce nu poți negocia. Președintele ar trebui de îndată să convoace CSAT”

Ramona Ioana Bruynseels: „Siguranța copiilor este ceva ce nu poți negocia. Președintele ar trebui de îndată să convoace CSAT”
30 Sep 2019   •   17:48

Ramona Ioana Bruynseels, candidatul la prezidențiale al Partidului Puterii Umaniste, a mărturisit la Antena 3 că nu se simte în siguranță în România și că ar trebui luate niște măsuri de siguranță cât mai rapid pentru că „siguranța copiilor este ceva ce nu poți negocia”. 

Eu simt că nu mai sunt în siguranță. Ca mamă a două fetițe, în ultimele două luni să ajungi să fii terorizat de faptul că copiii tăi ar putea să fie luați de pe stradă de cineva este foarte greu. Ne-au pus în situația de a trăi fiecare părinte în această teroare. Mie îmi este frică să-mi mai las fetițele în parc și asta simte orice mamă. 

Ar trebui să se intervină. L-am văzut noi pe președintele Iohannis și nu o spun în calitate de contra-candidat al dânsului, o spun în calitate de mamă a două fetițe de 7 și 9 ani. L-am văzut să iasă și să ia poziție în acest subiect, l-am văzut să convoace CSAT-ul și să stabilească cu cei de acolo ce e de făcut ca să prevenim astfel de cazuri. De ce nu s-au mărit măsurile de siguranță de pe stradă. De ce de la Caracal încoace nu s-a venit cu un număr mai mare de polițiști în locurile publice în care sunt copii? Siguranța copiilor este ceva ce nu poți negocia. În primul rând, trebuie cel puțin dublat numărul polițiștilor alocați în spațiile publice, pe lângă școli, pe lângă parcuri, în spațiile frecventate de copii. Președintele ar trebui de îndată să convoace CSAT și ar trebui să ceară serviciilor secrete o implicare concretă în siguranța cetățeanului de zi cu zi”, a spus Ramona Ioana Bruynseels. 

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close