Antena 3 CNN Actualitate Răzvan Savaliuc: Mă aştept ca Dorin Cocoş să fie dus la mandat de arestare în dosarul Microsoft

Răzvan Savaliuc: Mă aştept ca Dorin Cocoş să fie dus la mandat de arestare în dosarul Microsoft

Răzvan Savaliuc: Mă aştept ca Dorin Cocoş să fie dus la mandat de arestare în dosarul Microsoft
27 Oct 2014   •   19:29

Cred că Dorin Cocoş va primi mandat de arestare preventivă în această seară, a afirmat senior editorul luju.ro, Răzvan Savaliuc, în ediţia de luni seară a emisiunii "La ordinea zilei", de la Antena 3.

Savaliuc a subliniat faptul că discursul Elenei Udrea, cu privire la implicarea fostului ei soţ în dosarul Microsoft, este asemănător celui adoptat de Traian Băsescu, când a declarat, într-o conferinţă de presă, că "Între consolidarea justiţiei şi reflexul de a-mi apăra fratele, aleg consolidarea justiţiei".

Senior editorul luju.ro a arătat că Udrea nu poate să nu fi ştiut de afacerile ilicite ale lui Dorin Cocoş, din moment ce ţinutele sale îi depăşeau veniturile.

"Nu putea să nu o intereseze prosperitatea soţului, atâta timp cât, din postura de consilier sau ministru, nu putea să aibă un salariu mai mare de 1000 de euro, iar toaletele cu care se afişează însumează zeci de mii de euro", a afirmat Răzvan Savaliuc.

Elena Udrea a declarat, în 22 octombrie, într-un interviu acordat gândul.info, că nu a interesat-o niciodată afacerile şi banii lui Dorin Cocoş.

Întrebată dacă ţinea banii la comun cu Dorin Cocoş, în perioada în care erau căsătoriţi, Elena Udrea a răspuns: „'Nu, nu făceam multe alte lucruri împreună. (...) Nici lucruri din viaţa lui privată nu am ştiut”'.



×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close