Antena 3 Actualitate Reacţia lui Onţanu, la patru zile după ce un copil a murit sfâşiat de câini: E neglijenţa criminală a proprietarului terenului

Reacţia lui Onţanu, la patru zile după ce un copil a murit sfâşiat de câini: E neglijenţa criminală a proprietarului terenului

de M.Z.    |    06 Sep 2013   •   22:42
Primarul sectorului 2, Neculai Onţanu, dă vina pe proprietarul terenului pentru tragedia din jurul parcului Tei, acolo unde un copil de patru ani a murit sfâşiat de câinii vagabonzi şi, în plus, edilul spune că problema maidanezilor nu este în competanţa primăriilor.
 
Aceasta este prima reacţie a lui Onţanu, de la tragedia de luni, din sectorul 2.
 
"Sunt conştient că nu poate fi alinată niciodată durerea părinţilor care şi-au îngropat fiul din cauza neglijenţei criminale a proprietarului terenului din strada Tuzla numărul 50, care nu şi-a respectat obligaţiile ce îi revin, de a-şi împrejmui cu garduri corespunzătoare proprietatea", susţine primarul Neculai Onţanu, pe contul său de Facebook.
 
"Îmi exprim regretul faţă de moartea tragică şi fulgerătoare a micuţului Ionuţ care a pierit la o vârstă la care, printre jucăriile lui şi înconjurat numai de dragostea părintească, tocmai descoperea viaţa cu frumuseţile ei.

Aşa cum îşi doresc şi părinţii, sfâşiaţi de durere, măcar acum, cei care au competenţă în domeniul câinilor fără stăpân să-şi facă datoria şi să găsească soluţia urgentă să fie luaţi de pe stradă. 

După cum se ştie, primăriile de sector nu au competenţă în ceea ce priveşte problema câinilor fără stăpân care din păcate trăiesc şi se înmulţesc tot mai mult în stradă", adaugă edilul.

Un copil în vârstă de patru ani a murit, luni, după ce a fost atacat de câini maidanezi în apropierea Parcului Tei din sectorul 2.
 
Onţanu, după ce un copil a fost sfâşiat de maidanezi: Primăria sectorului 2 nu are atribuţii în strângerea câinilor vagabonzi. 

×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close