Antena 3 CNN Actualitate Religie "Aseară am citit pentru prima oară acest acatist și..." Este incredibil ce mărturisește femeia că i s-a întâmplat!

"Aseară am citit pentru prima oară acest acatist și..." Este incredibil ce mărturisește femeia că i s-a întâmplat!

"Aseară am citit pentru prima oară acest acatist și..." Este incredibil ce mărturisește femeia că i s-a întâmplat!
Sursa foto: foto: Pixabay.com
13 Feb 2019   •   17:53

O femeie credincioasă a mărturisit că a simțit ceva cu totul special după ce a citit un acatist de iertare

"Aseara am citit pentru prima oară acest Acatist de Iertare și am simțit o bucurie nemarginită, am simțit cu adevărat Iubirea si Lumina Divina! Va impartasesc aceasta minunata rugaciune, impreuna cu dragostea mea!

Prea Sfanta Treime, sufletul meu striga la Tine sa ma ajuti in a invata sa iert si sa primesc iertarea fara de care nu vom intra in iubire. Doar Tu vezi cat ma mint atunci cand spun ca am iertat si ca iubesc cu adevarat. Dar atata timp cat tin minte raul nu fac decat sa ma amagesc. Prea Sfanta Treime primeste rugaciunea ea si slava Tie pentru toate.

Condacul 1
Prea Sfanta Treime, de toti slavita, sufletul meu se zbate sa invete iertarea dar nu gaseste calea, ma complic in vorbe si ma ratacesc in fapte, departandu-ma de calea simpla a invataturilor Tale. Te rog pe Tine, da-mi ajutor si spor in a ierta si a fi iertat. Prea Sfanta Treime, primeste rugaciunea mea si slava Tie pentru toate."

Continuarea, pe Ortodoxia.me.

×
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close