Antena 3 CNN Actualitate Religie CALENDAR ORTODOX, 5 februarie. Rugăciunea extrem de puternică pentru femeile bolnave!

CALENDAR ORTODOX, 5 februarie. Rugăciunea extrem de puternică pentru femeile bolnave!

CALENDAR ORTODOX. În fiecare an, pe 5 februarie, creştinii o prăznuiesc pe Sfânta Agata. Sfânta Agata s-a născut într-o familie bogată, ea fiind, de altfel, o femeie foarte frumoasă. Sfânta Agata a fost cerută în căsătorie, însă a refuzat, pentru că ea nu voia să se mărite, ci inima ei era doar la Hristos.

CALENDAR ORTODOX, 5 februarie. Rugăciunea extrem de puternică pentru femeile bolnave!
Sursa foto: Foto: doxologia.ro/
04 Feb 2020   •   10:20

CALENDAR ORTODOX.  Sfintei Agata i-a fost tăiat pieptul, însă printr-o minune Sfânta Agata s-a vindecat. Sfânta Agata a murit în timp ce se afla în temniţă. Datorită vindecării sale cu putere de la Dumnezeu, Sfânta Agata este ocrotitoarea femeilor bolnave de cancer la san.

CALENDAR ORTODOX.  ”Mieluşeaua Ta, Iisuse, Agata, strigă cu glas mare: pe Tine, Mirele meu, te iubesc și pe Tine căutându-Te mă chinuiesc și împreună mă răstignesc și împreună mă îngrop cu Botezul Tău; și pătimesc pentru Tine, ca să împărățesc întru Tine; și mor pentru tine, ca să viez pentru Tine; ci, ca o jertfă fără de prihană, primește-mă pe mine ceea ce cu dragoste mă jertfesc Ție. Pentru rugăciunile ei, ca un Milostiv, mântuiește sufletele noastre. Slavă Tatălui şi Fiului şi Sfântului Duh.  Cinste Maicii Domnului. Amin.”

Sursa: Doxologia

×
Subiecte în articol: Sfanta Agata CALENDAR ORTODOX.
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close