Antena 3 CNN Actualitate Religie Ce răspunde preotul Constantin Necula la întrebarea: ”Care este cea mai mare greşeală a bărbatului, în relaţia cu o femeie?”

Ce răspunde preotul Constantin Necula la întrebarea: ”Care este cea mai mare greşeală a bărbatului, în relaţia cu o femeie?”

Ce răspunde preotul Constantin Necula la întrebarea: ”Care este cea mai mare greşeală a bărbatului, în relaţia cu o femeie?”
Sursa foto: Foto: Părintele Constantin Necula.Facebook
31 Dec 2016   •   14:39

Pr. conf. dr. Constantin Necula a vorbit, într-un interviu pentru gânduridinierusalim.ro despre cea mai mare greşeală pe care un bărbat poate să o facă în relaţia cu o femeie.

Întrebare: Ce aţi căutat mereu la o femeie?

Răspuns: Pr. conf. dr. Constantin Necula: Decenţa. Linia unei culturi interioare cuminţi. Frumuseţea cuminte, lipsită de vulgaritate.

Întrebare: Ce nu aţi înţeles niciodată la o femeie, părinte Constantin?

Pr. conf. dr. Constantin Necula: De ce suportă la nesfârşit măgăriile unui soţ violent, de exemplu, punând dinainte nevoia de a avea tată pentru copiii săi. Un tată violent distruge pacea casei şi fură copilăria pruncilor săi. Iar femeii îi distruge feminitatea, darul de preţ al unicităţii ei creatoare.

Întrebare: Care este cea mai mare greşeală pe care un bărbat poate să o facă în relaţia cu o femeie?

Pr. conf. dr. Constantin Necula: Orice greşeală în raport cu exigenţele unei femei e mare. Nu există relaţii umane perfecte, dar tensionarea pe imperfecţiuni naşte frustrare şi fracturi sufleteşti majore.

Întrebare: Părinte, dar cea mai mare greşeală a femeii în relaţia cu bărbatul?

Pr. conf. dr. Constantin Necula: Să-l anuleze cu pretenţii absurde. Distrugând tocmai libertatea reacţiei, a voinţei care limpezeşte iubirea.

×
Subiecte în articol: greseala
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close