x close

Ce s-a întâmplat cu preotul care a băgat doi tineri și o fată într-un sicriu? Mitropolia Clujului, decizie de ultimă oră

02 Mar 2020   •   22:18
Ce s-a întâmplat cu preotul care a băgat doi tineri și o fată într-un sicriu? Mitropolia Clujului, decizie de ultimă oră

După apariția în presă a imaginilor șocante în care un preot din Huedin a băgat doi tineri și o fată într-un sicriu, Mitropolia Clujului a decis să ia o decizie de ultima oră împotriva părintelui Tonca.

„Am luat act și a fost adusă la cunoștința Înaltpreasfințitul Părinte Andrei Andreicuț, despre ce s-a întâmplat la Huedin. Tocmai ce s-a încheiat ședința prin care s-a decis că preotul Tonca nu mai are voie să mai oficieze nicio slujbă religioasă. El era pensionat, însă slujea în continuare la Huedin. Protopopul de la Huedin ne-a raportat incidentul și s-au luat măsuri”, explică purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei, preotul Bogdan Ivanov. 

Comportamentul preotului a fost apreciat de superiorii săi ca fiind 'iresponsabil şi smintitor', motiv pentru care Mitropolitul Clujului, Andrei, a decis luni ca preotul pensionar să fie oprit imediat de la 'săvârşirea lucrurilor sfinte'.

Citiți și Tineri băgaţi în sicriu şi puşi să jure pe Biblie, ritual scandalos într-o biserică din Huedin

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati