Antena 3 CNN Actualitate Religie Cum să te ferești de farmece, vrăji și blesteme? Ce spunea părintele Ilarion Argatu

Cum să te ferești de farmece, vrăji și blesteme? Ce spunea părintele Ilarion Argatu

Cum să te ferești de farmece, vrăji și blesteme? Ce spunea părintele Ilarion Argatu
Sursa foto: Foto: parinteleilarionargatu.ro
09 Iul 2017   •   11:54

Sunt multe persoane care cred că au fost blestemați, li s-au făcut farmece sau vrăjiorii. Cunoscutul  părinte Ilarion Argatu a lăsat o rugăciune care să te ferească de astfel de probleme.

Rugăciune: „Dezleagă, Doamne, toate vrăjile, farmecele şi blestemele cu care m-au legat vrăjmaşii mei ştiuţi şi neştiuţi, dezleagă-le şi întru nimica să se prefacă. Cearta, duhurile necurate, pe pustiu să se ducă, unde om nu locuieşte, şi apoi la mine să nu se mai întoarcă, iar pe mine robul tău (numele) apăra-mă!”, spune rugăciunea, potrivit parinteleilarionargatu.ro.

Totodată, părintele i-a sfătuit pe credincioși și cum să recunoască o persoană, care face astfel de practici.

„Dacă rostești numele lui Dumnezeu și al lui Iisus Hristos în cadrul unei conversații pe care o ai cu un grup de persoane, cele care se ocupă cu farmecele vor deveni agitate, se vor schimba la față, vor vorbi peste tine, vor schimba subiectul, vor face gălăgie, vor încerca prin orice metodă să te oprească să mai vorbești și vor rosti frecvent numele diavolului.

Dacă o persoană care face farmece se află cu spatele la tine, iar tu îți faci semnul crucii, această persoană va tresări puternic, făcând mișcări ciudate din umeri. Se spune că pe umeri stă diavolul cu care ea lucrează și care este lovit de semnul crucii”.

×
Subiecte în articol: vraji rugaciune
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close