Antena 3 CNN Actualitate Religie Hristos s-a Înălţat! Mesaje și urări de Înălțarea Domnului 2023

Hristos s-a Înălţat! Mesaje și urări de Înălțarea Domnului 2023

În fiecare an, la 40 de zile de la Înviere se sărbătorește Înălțarea Domnului. Creștinii se salută cu "Hristos s-a Înălțat!" și se răspunde cu "Adevărat s-a Înălțat!".

Hristos s-a Înălţat! Mesaje și urări de Înălțarea Domnului 2023
Sursa foto: pexels.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    25 Mai 2023   •   07:00

„Hristos s-a Înălțat! Înălțarea Lui să vă aducă sănătate, pace şi linişte în suflet, dragoste, înţelegere şi armonie în familie!”.

„Înălțarea Domnului să îţi aducă în suflet bucurie şi iubire. O zi fericită alături de cei dragi!”.

„Sfânta sărbătoare a Înălţării Domnului să vă aducă linişte în suflet, multă bucurie, sănătate, fericire şi puterea de a dărui şi ajuta semenii. Hristos s-a Înălțat!”.

„Redescoperă sentimentele sincere ce ţi se adăpostesc în suflet, fii mai bun cu cei ce au nevoie de dragoste şi sprijin şi la fel de iubitor şi plin de caldură cum numai tu ştii să fii! Hristos s-a Înălțat!”.

Citeşte şi: Când nu se fac pomeni în 2023. Calendar ortodox cu zilele în care se pot organiza parastase pentru cei adormiţi

„Cei care se războiesc să aducă pace, cei care se urăsc să ştie să iubească, iar cei bogaţi să înveţe să dăruiască. Hristos s-a Înălțat!”.

„Astăzi, e o sărbătoare religioasă importantă, este Înălțarea Domnului. Acest eveniment – Înălțarea lui Hristos la cer – ne arată cum el, în conformitate cu natura și esența sa, învinge moartea și atinge nemurirea sufletului. Pământul este refugiul nostru temporar, iar Cerul este o casă eternă în care domnește adevărul, bunătatea și frumusețea. Sărbători Fericite!”.

„În ziua Înălțării Domnului, îți doresc să trăiești cu sentimente de dragoste sinceră, în fiecare zi, primind vești bune, deschizându-ți sufletul către noi speranțe și vise, trimițând o rugăciune pentru fericire și pace, păstrând buna credință și neștiind de frică și eșecuri”, sunt doar câteva mesaje pe care le poți trimite persoanelor dragi de Înălțarea Domnului, potrivit stirilekanald.ro.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close