Antena 3 CNN Actualitate Religie MESAJE DE SF. MARIA. Ce urări să trimiți colegilor de Sf. Maria

MESAJE DE SF. MARIA. Ce urări să trimiți colegilor de Sf. Maria

MESAJE DE SF. MARIA. Ce urări să trimiți colegilor de Sf. Maria
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
08 Sep 2018   •   10:00

MESAJE DE SF. MARIA. Prăznuită pe data de 8 septembrie și celebrată deopotrivă de ortodocși cât și de catolici, Nașterea Maicii Domnului este considerată prima mare sărbătoare din anul bisericesc.

MESAJE DE SF. MARIA. Îţi doresc ca de ziua numelui tău să ţi se împlinească toate dorinţele, să fii fericit, iubit, să ai parte numai de raze de soare în viaţă. La Mulţi Ani!

MESAJE DE SF. MARIA. Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îţi doresc multă sănătate şi fericire. Să ai parte numai de zile senine şi însorite!

MESAJE DE SF. MARIA. Fie ca această zi să-ţi dechidă poarta unui viitor plin de succese. La mulţi ani!

MESAJE DE SF. MARIA.Cu ocazia sărbătoririi numelui, primiţi un călduros “La mulţi ani”, multă sănătate, multe realizări şi tot ce vă doriţi lângă cei dragi. La mulţi ani!

MESAJE DE SF. MARIA. Să ai parte numai de împliniri, iar viaţa să îţi fie o eternă sărbătoare! La mulţi ani!

MESAJE DE SF. MARIA. Fie ca Dumnezeu sa decoreze fiecare raza de soare care ajunge la tine cu succes, fericire si prosperitate. La mulţi ani!

MESAJE DE SF. MARIA. Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Iti doresc o zi de Sf. Maria cât mai frumoasă!

MESAJE DE SF. MARIA. Un cer albastru fără nori, în calea ta să fie, să ai în viaţă numai flori, noroc şi bucurie! La Mulţi Ani!

MESAJE DE SF. MARIA. La mulţi ani, Fecioara Maria să te călăuzească mereu şi să te ajute să învingi orice obstacol din viaţa ta! La mulţi ani!

MESAJE DE SF. MARIA.  Îţi urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarei şi la fel de frumoasă precum o grădină plină cu flori.

MESAJE DE SF. MARIA. E o zi când sufletul tău trebuie să învingă orice urmă de tristeţe şi să fie deschis pentru a primi cele mai frumoase momente. Este ziua numelui tău şi-ţi urez un sincer La Mulţi Ani!

MESAJE DE SF. MARIA. De ziua ce-ţi surâde-n prag şi-i porţi frumosul nume, eu îţi doresc tot ce-i mai drag şi mai frumos pe lume! La mulţi ani!

MESAJE DE SF. MARIA. Azi e o zi specială, este ziua ta de nume, şi-ţi doresc din inimă numai fericire, sănătate şi lucruri bune! La mulţi ani!

MESAJE DE SF. MARIA. Ai apărut în viaţa mea ca o minune, nu degeaba porţi un nume sfânt, spre tine ma îndrept acum c-o urare şi c-un bun gând, să fii mereu fericită, să zâmbeşti, să râzi mereu, şi să nu uiţi nici o clipă, că tu eşti diamantul meu! La mulţi ani, Maria mea!

MESAJE DE SF. MARIA.  Sper să rămâi mereu omul bun care eşti, iar zâmbetul să nu te părăsească niciodată. La mulţi ani!

MESAJE DE SF. MARIA. Azi e ziua ta, bucură-te din plin de ea!

×
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close