Antena 3 Actualitate Religie MESAJE DE SFÂNTUL ANDREI. Cele mai frumoase mesaje, urări, sms-uri de SFÂNTUL ANDREI

MESAJE DE SFÂNTUL ANDREI. Cele mai frumoase mesaje, urări, sms-uri de SFÂNTUL ANDREI

29 Noi 2018   •   22:02
MESAJE DE SFÂNTUL ANDREI. Cele mai frumoase mesaje, urări, sms-uri de SFÂNTUL ANDREI

MESAJE DE SFÂNTUL ANDREI. E sărbătoare mare astăzi în calendarul ortodox. Pentru români, numele apostolului Andrei este legat de lupi. Se susține ca acest nume -  Apostolul Lupilor - derivă din vechea denumire a dacilor, daoi, (lupi), dar și de la simbolul lor - lupul. MESAJE DE SFÂNTUL ANDREI. Dincolo de aceste tradiții, ziua de SFÂNTUL ANDREI e prilejul perfect să le trimiți mesaje, urări, sms-uri celor ce astăzi își sărbătoresc ziua onomastică.MESAJE DE SFÂNTUL ANDREI.

MESAJE DE SFÂNTUL ANDREI. Viață senină ca un răsărit de soare

MESAJE DE SFÂNTUL ANDREI. Andreea, iți urez sa ai o viată senina ca răsăritul de soare iar sufletul sa-ti fie curat ca neaua. Iți urez o zi de neuitat si un călduros La Mulți Ani!

MESAJE DE SFÂNTUL ANDREI. Din mici crenguțe de brad, din flori si din iubire ti-am împletit un La Mulți Ani aducător de Fericire! La mulți Ani Andrei/Andreea!

MESAJE DE SFÂNTUL ANDREI. La Mulți Ani Andreea/Andrei! Așa cum soarele luminează pentru toata omenirea, așa si tu luminezi viată mea! Te iubesc!

MESAJE DE SFÂNTUL ANDREI. La mulți ani, draga Andrei! Sa ai parte numai de împliniri, iar viată sa iți fie o eterna sărbătoare!

MESAJE DE SFÂNTUL ANDREI. Pe o petala de lalea, La Mulți Ani din partea mea, iar pe una de bujor, Te iubesc si te ador!

MESAJE DE SFÂNTUL ANDREI. Azi, de ziua numelui, iți urez si eu sa fii iubit(a) si sa ai parte de tot ce iți dorești. La mulți ani!

MESAJE DE SFÂNTUL ANDREI. Cineva acolo sus te iubește

MESAJE DE SFÂNTUL ANDREI. Cineva acolo sus te iubește, dar cineva aici jos tine la tine si mai mult! La mulți ani si te iubesc!

MESAJE DE SFÂNTUL ANDREI. Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, iți doresc multa sănătate, fericire si tot binele din lume si sa ai parte numai de zile senine si însorite!

MESAJE DE SFÂNTUL ANDREI. Cu ocazia zilei Sfințișorului tău, iți doresc o ora de liniște, o zi senina, o săptămâna de bucurii, o luna de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire si iubire. La mulți ani!

MESAJE DE SFÂNTUL ANDREI. De ziua numelui tău, iți doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sănătate si sa ti se îndeplinească toate dorințele pe care o sa ti le pui. La mulți ani!

MESAJE DE SFÂNTUL ANDREI. E o zi când sufletul învinge orice urma de tristețe, când tot ce a fost greu ti se pare ușor. Este ziua numelui ta si de aceea este o zi speciala! La Mulți Ani!

MESAJE DE SFÂNTUL ANDREI. Cea mai frumoasă dintre sfinte

MESAJE DE SFÂNTUL ANDREI. Este doar încă o Sfântă, dar cea mai frumoasa dintre toate cele sfinte, caci este ziua ta! La mulți ani, iubitul/iubita!

MESAJE DE SFÂNTUL ANDREI. Felicitări cu ocazia acestei zile. Iți urez sa fii mereu sănătos, energic si plin de bucurie. La mulți ani Andrei!

MESAJE DE SFÂNTUL ANDREI. Felicitări dragul meu cu ocazia acestei zile. Iți urez sa fii mereu sănătos, energic si plin de bucurie. La mulți ani in cântec de clopoței de bucurie!

MESAJE DE SFÂNTUL ANDREI. Fie ca din aceasta zi sfântă, in drumul lin al vieții tale sa răsară mereu cate-o raza de soare care sa-ti aducă fericire si bucurie. Multa sănătate! La mulți ani!

MESAJE DE SFÂNTUL ANDREI. Decorațiuni de la Dumnezeu

MESAJE DE SFÂNTUL ANDREI. Fie ca Dumnezeu sa decoreze fiecare raza de soare care ajunge la tine cu succes, fericire si prosperitate. La mulți ani!

MESAJE DE SFÂNTUL ANDREI. Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea si spiritul acestei zile sa te însoțească pretutindeni. Iți doresc o zi de Sf. Andrei cat mai frumoasa!

MESAJE DE SFÂNTUL ANDREI. Iți doresc ca de ziua numelui tău sa ti se împlinească toate dorințele, sa fii fericit, iubit, sa ai parte numai de bucurii in viată si iți urez un sincer La Mulți Ani!

MESAJE DE SFÂNTUL ANDREI. Iți urez La mulți ani, pentru ca porți acest nume si fie ca Sfântul Andrei pe care li reprezinți, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iți dăruiască fericirea dorita si liniștea interioara.

MESAJE DE SFÂNTUL ANDREI. Zi luminoasă ca un bulgăre de zăpadă

MESAJE DE SFÂNTUL ANDREI. Iți urez sa ai o zi a numelui la fel de luminoasa precum un bulgare alb de zăpadă, la fel de fericita precum cântecul clopoțelului de Crăciun si la fel de frumoasa precum o Sărbătorile lângă cei dragi.

MESAJE DE SFÂNTUL ANDREI. La Mulți Ani Andrei si sper sa se spargă conducta fericirii pe strada vieții tale!

MESAJE DE SFÂNTUL ANDREI. La mulți ani si mult noroc in aceasta zi speciala. Iți dorim sa ti se îndeplinească toate dorințele. Sănătate si numai bucurii!

MESAJE DE SFÂNTUL ANDREI. La mulți ani! si Sfântul Andrei sa te călăuzească mereu!

MESAJE DE SFÂNTUL ANDREI. Se spune ca iubiții sunt ca luna, iar frații ca stelele. Eu am observat ca cerul poate arata bine fără luna, dar niciodată fără stele, adică fără tine. La mulți ani, frățiorul/iubitul!

MESAJE DE SFÂNTUL ANDREI. Sfântul căruia ii porți numele sa te ocrotească in fiecare zi. La mulți ani cu împliniri si momente frumoase in viitor!

 

×
Subiecte în articol: sfantul andrei

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close