Antena 3 CNN Actualitate Religie MESAJE DE SFANTUL GHEORGHE. Cele mai frumoase urări, mesaje, sms-uri de Sfantul Gheorghe

MESAJE DE SFANTUL GHEORGHE. Cele mai frumoase urări, mesaje, sms-uri de Sfantul Gheorghe

MESAJE DE SFANTUL GHEORGHE. Cele mai frumoase urări, mesaje, sms-uri de Sfantul Gheorghe
23 Apr 2018   •   17:14

MESAJE DE SFANTUL GHEORGHE Cu ocazia acestei minunate zile de naştere îţi doresc ţie, dragă Gheorghe tot ce este mai bun pe acest pământ şi multă multă sănătate. La mulţi ani!

MESAJE DE SFANTUL GHEORGHE  La mulţi ani Gheorghe! Astazi de ziua ta onomastică îţi doresc toată fericirea posibilă iar aceasta să fie aprinsă în sufletul tău neîncetat!

MESAJE DE SFANTUL GHEORGHE  O primăvară şi o viaţă frumoasă îţi doresc. La mulţi ani!

MESAJE DE SFANTUL GHEORGHE  Liliac înflorit îţi doresc să fii cât mai iubit şi să ai cea mai minunată zi de onomastică. La mulţi ani Gheorghe!

MESAJE DE SFANTUL GHEORGHE La mulţi ani Georgiana! Ceea ce îţi doreşti să ţi se îndeplinească şi să fii iubită!

MESAJE DE SFANTUL GHEORGHE  Tot ce îţi doreşti să ţi se împlinească pentru ca meriţi. La mulţi ani George!

MESAJE DE SFANTUL GHEORGHE  Draga Georgeta, îţi doresc o zi onomastică nemaipomenită şi să fii din ce în ce mai mult iubită. La mulţi ani!

MESAJE DE SFANTUL GHEORGHE  O viaţă plină de împliniri şi de realizări. La mulţi ani Geta!

MESAJE DE SFANTUL GHEORGHE . La mulţi ani Gheorghe! Cele mai mirifice lucruri pe care ţi le-ai propus sa ţi se îndeplinească!

MESAJE DE SFANTUL GHEORGHE Îţi doresc cea mai frumoasă zi onomastică din câte ai avut şi o viaţă frumoasă în continuare. La mulţi ani George!

MESAJE DE SFANTUL GHEORGHE Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur si eu celor ce-ti doresc din adancul sufletului sa ai parte numai de impliniri, satisfactii si multa sanatate. La multi ani!

MESAJE DE SFANTUL GHEORGHE Cu ocazia sarbatoririi numelui primiti un calduros "La multi ani", multa sanatate, multe realizari si tot ce va doriti langa cei dragi.

MESAJE DE SFANTUL GHEORGHE Felicitari cu ocazia aceastei zile. Iti urez sa fii mereu sanatos, energic si plin de bucurie. La multi ani, George!

MESAJE DE SFANTUL GHEORGHE La multi ani si fie ca Sfantul Gheorghe sa te calauzeasca mereu!

MESAJE DE SFANTUL GHEORGHE Iti urez "La multi ani" pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul Gheorghe, pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara.

MESAJE DE SFANTUL GHEORGHE De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire, sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele. La multi ani!

MESAJE DE SFANTUL GHEORGHE Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni. Va doresc o zi de Sf. Gheorghe cat mai frumoasa!

MESAJE DE SFANTUL GHEORGHE Este minunat sa stii ca cineva te place, cineva se gandeste la tine, cineva are nevoie de tine… dar e si mai minunat sa stii ca exista cineva care nu-ti uita niciodata ziua de nume. La Multi Ani, Georgiana!

MESAJE DE SFANTUL GHEORGHE Iti doresc sa ai parte de o zi de nume minunata si sa stii ca esti si vei fi mereu iubit/a de toti prietenii tai.

Fie ca Dumnezeu sa decoreze fiecare raza de soare care ajunge la tine cu succes, fericire si prosperitate. La multi ani, Gheorghe!

MESAJE DE SFANTUL GHEORGHE  Iti doresc ca de ziua numelui tau sa ti se implineasca toate dorintele, sa fii fericit, iubit, sa ai parte numai de raze de soare in viata si iti urez un sincer La Multi Ani!

MESAJE DE SFANTUL GHEORGHE Fie ca aceasta zi sa-ti deschida poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, sanatate, impliniri.

MESAJE DE SFANTUL GHEORGHE Ziua numelui sa fie luminoasa si sa se prelungeasca in multe altele aducatoare de bucurii! LA MULTI ANI!

MESAJE DE SFANTUL GHEORGHE Tot ce-ti doresti, tot ce-ti lipseste si-ti foloseste, sanatate, prieteni adevarati, si multa bucurie!

MESAJE DE SFANTUL GHEORGHE Fie ca incepand cu aceasta zi toate necazurile sa te ocoleasca, dragostea la tine in suflet sa poposeasca, sa ai doar zile insorite si multa, multa fericire!

MESAJE DE SFANTUL GHEORGHE In zi de mare sarbatoare a Ortodoxiei, pentru ca purtati numele Sfantului Mare Mucenic Gheorghe, va urez multa sanatate si fericire!

Un cer albastru fara nori,
In calea ta sa fie,
Sa ai in viata numai flori,
Noroc si bucurie!
La Multi Ani, Gheorghe!

In zi de mare sarbatoare a Ortodoxiei iti urez multa sanatate si fericire. La multi ani de Sf. Gheorghe.

In zi de mare sarbatoare a Ortodoxiei, pentru ca purtati numele Sfantului Mare Mucenic Gheorghe, va urez multa sanatate si fericire!

Astazi este o zi speciala pentru tine iar tu esti special(a) pentru noi in fiecare zi. Iti doresc din adancul sufletului sa ai parte numai de impliniri, satisfactii si multa sanatate. La multi ani!

De ziua numelui tau iti doresc sa ai parte de succes, impliniri si sanatate. Sfantul Gheorghe al carui nume il porti sa te ocroteasca si sa te calauzeasca in viata. La multi ani!

Draga George, de ziua numelui tau iti dorim un sincer La Multi Ani, sa ai parte de multi bani, sanatate si voie buna. Petrecere frumoasa alaturi de cei dragi!

Cu ocazia sarbatorii zilei tale de nume, iti doresc multa sanatate, fericire si tot binele din lume. Sa ai parte numai de zile senine si insorite!

Cu ocazia sarbatoririi numelui primiti un calduros La Multi Ani, sanatate, multe realizari si tot ce va doriti langa cei dragi!

Sa fii mereu tanar(a) si cu acelasi spirit vesel. Viata sa-ti ofere clipe minunate si bucurii nemaiintalnite. La multi ani fericiti.

Sa ai parte de sanatate, multe realizari si sa te bucuri de aceasta zi frumoasa mereu! La multi ani, de Sfantul Gheorghe!

MESAJE DE SFÂNTUL GHEORGHE. Fie ca aceasta zi sa-ti deschida poarta unui viitor plin de succese si realizari. Sfantul Gheorghe al carui nume il porti sa te ocroteasca si sa te calauzeasca mereu. La Multi Ani!

Cele mai frumoase flori, cele mai sincere urari pentru o zi minunata si un an plin de realizari. La multi ani de ziua numelui!

Iti urez "La multi ani" pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul Gheorghe, pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara.

Uram purtatorilor acestui nume multa sanatate, bucurii si tot ce va mai doriti voi in plus !

La Multi Ani Gheorghe si sper sa se sparga conducta fericirii pe strada vietii tale !

De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele pe care o sa ti le pui. La multi ani, Gheorghita!

Cu ocazia zilei Sfintisorului tau, iti doresc o ora de liniste, o zi senina, o saptamana de bucurii, o luna de impliniri, un an de prosperitate, un veac de sanatate, fericire si iubire. La multi ani!

Un cer albastru fara nori,
In calea ta sa fie,
Sa ai in viata numai flori,
Noroc si bucurie!
La Multi Ani, Gheorghe!

Tot ce-ti doresti, tot ce-ti lipseste si-ti foloseste, sanatate, prieteni adevarati, si multa bucurie!

Fie ca Dumnezeu sa decoreze fiecare raza de soare care ajunge la tine cu succes, fericire si prosperitate. La multi ani, Gheorghe!

Este minunat sa stii ca cineva te place, cineva se gandeste la tine, cineva are nevoie de tine… dar e si mai minunat sa stii ca exista cineva care nu-ti uita niciodata ziua de nume. La Multi Ani, Georgiana!

Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni. Va doresc o zi de Sf. Gheorghe cat mai frumoasa!

De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire, sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele. La multi ani!

×
Subiecte în articol: sfantul gheorghe
Parteneri
Cutremur în România, în această seară! Magnitudinea înregistrată
x close