Antena 3 CNN Actualitate Religie MESAJE DE SFÂNTUL MIHAIL ȘI GAVRIL. Trimite o urare celor dragi!

MESAJE DE SFÂNTUL MIHAIL ȘI GAVRIL. Trimite o urare celor dragi!

MESAJE DE SFÂNTUL MIHAIL ȘI GAVRIL. Trimite o urare celor dragi!
08 Noi 2018   •   10:00

MESAJE DE SFÂNTUL MIHAIL ȘI GAVRIL E sărbătoare mare în Biserica Ortodoxă Română. Iar sute de mii de români își sărbătoresc onomastica. MESAJE DE SFÂNTUL MIHAIL ȘI GAVRIL E momentul să le trimiți un mesaj, o felicitare, o urare celor dragi. MESAJE DE SFÂNTUL MIHAIL ȘI GAVRIL

MESAJE DE SFÂNTUL MIHAIL ȘI GAVRIL Cele mai bune dorințe să devină realitate

MESAJE DE SFÂNTUL MIHAIL ȘI GAVRIL De ziua numelui tău cele mai frumoase dorinte să devină realitate. La multi ani, Gabriel!

MESAJE DE SFÂNTUL MIHAIL ȘI GAVRIL O zi frumoasă și o viață plină de bucurii! La mulți ani, Gabriel!

MESAJE DE SFÂNTUL MIHAIL ȘI GAVRIL Ziua numelui să-ţi fie plină de realizări şi să te bucuri mereu de orice lucru frumos din viaţa ta! La mulţi ani, Gabi!

MESAJE DE SFÂNTUL MIHAIL ȘI GAVRIL Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îţi doresc multă sănătate, fericire şi să ai parte numai de zile senine şi însorite!

MESAJE DE SFÂNTUL MIHAIL ȘI GAVRIL Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur şi eu celor ce-ţi doresc din adâncul sufletului La mulţi ani!

MESAJE DE SFÂNTUL MIHAIL ȘI GAVRIL Îţi urez să ai o zi a numelui la fel de colorată precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarei şi la fel de frumoasă precum o grădină plină cu flori.

MESAJE DE SFÂNTUL MIHAIL ȘI GAVRIL De ziua numelui tău, îţi doresc tot binele din lume, noroc, fericire şi sănătate şi să ţi se îndeplinească toate dorinţele pe care o să ţi le pui!

MESAJE DE SFÂNTUL MIHAIL ȘI GAVRIL Fie ca această zi să-ți deschidă poarta unui viitor plin de succese și realizări. Sfântul al cărui nume îl porți să te ocrotească și să te călăuzească mereu. La Multi Ani!

MESAJE DE SFÂNTUL MIHAIL ȘI GAVRIL Fie ca sfântul ce te protejează să-ți aducă mult noroc, fericire și împliniri.

MESAJE DE SFÂNTUL MIHAIL ȘI GAVRIL De ziua ce-ţi surâde-n prag/ De-i porţi frumosul nume/ Eu îţi doresc tot ce-i mai drag/ Şi mai frumos pe lume!

MESAJE DE SFÂNTUL MIHAIL ȘI GAVRIL Ziua numelui să-ţi fie plină de realizări şi să te bucuri mereu de orice lucru frumos din viaţa ta!

MESAJE DE SFÂNTUL MIHAIL ȘI GAVRIL De Sf. Mihail şi Gavril, fie ca cei dragi să te înconjoare în căldura sufletelor lor într-o zi magică, iar fericirea să te ia in braţele ei în acest moment special!

MESAJE DE SFÂNTUL MIHAIL ȘI GAVRIL La mulţi ani şi fie ca Sfântul al cărui nume îl porți să te călăuzească mereu!

MESAJE DE SFÂNTUL MIHAIL ȘI GAVRIL Mesaje de SFANTUL Mihail  Îngerul Mihail să îţi călăuzească paşii, să îţi aducă bucurie în suflet şi să fie întotdeauna cu tine! La mulţi ani!

 

×
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close