MESAJE DE SFINȚII CONSTANTIN ȘI ELENA. Urări de efect pentru cei dragi

21 Mai 2019   •   07:06
MESAJE DE SFINȚII CONSTANTIN ȘI ELENA. Urări de efect pentru cei dragi

MESAJE DE SFINȚII CONSTANTIN ȘI ELENA. 1,8 milioane de români îşi aniversează ziua onomastică pe 21 mai, iar dintre aceștia aproximativ 1,1 milioane sunt femei şi circa 640.000 sunt bărbaţi.

MESAJE DE SFINȚII CONSTANTIN ȘI ELENA. Dintre femei, circa 880.000 de femei poarta numele de Elena, peste 124.000 se numesc Ileana si aproape 70.000 poartă numele Lenuţa. Celelalte femei care îşi aniversează ziua onomastică de Sfinții Împărați Constantin și Elena se numesc Constanta (circa 53.000 de femei), Constantina (aproape 27.000), Leana (circa 4.000) si Nuţi (aproximativ 1.400).

MESAJE DE SFINȚII CONSTANTIN ȘI ELENA. Cei mai mulţi bărbaţi, aproximativ 495.000, se numesc Constantin, alţi circa 80.000 – Costel, iar circa 33.000 – Costică. Totodată, circa 20.000 de barbati se numesc Costin, mai bine de 10.000 – Costinel, circa 600 – Costi si aproximativ 300 – Costeluş.

Urări de Sfinții Împărați Constantin și Elena

MESAJE DE SFINȚII CONSTANTIN ȘI ELENA. Fie ca adierea vântului lin al acestei zile frumoase de primăvară să te mângâie cu mirosul îmbietor al florilor de mai, iar sufletul să-ti rămână deschis către calea fericirii si împlinirii eterne!

MESAJE DE SFINȚII CONSTANTIN ȘI ELENA. Cu ocazia zilei onomastice, vreau să îţi spun că pentru mine reprezinţi totul în viaţa şi ca sufletul meu îţi doreşte numai fericire şi împliniri!

MESAJE DE SFINȚII CONSTANTIN ȘI ELENA. La zi aniversara noi îţi urăm numai de bine, îţi dorim sănătate, împliniri, realizări şi îţi uram un sincer „La mulţi ani!”

MESAJE DE SFINȚII CONSTANTIN ȘI ELENA. Este minunat sa ştii ca cineva te place, cineva se gândeşte la tine, cineva are nevoie de tine… dar e si mai minunat să ştii ca exista cineva care nu-ti uita niciodată ziua de nume. La Mulţi Ani!

MESAJE DE SFINȚII CONSTANTIN ȘI ELENA. Dragul meu, cu ocazia acestei zile, îţi urez sa fii mereu sănătos, energic si plin de bucurie. La mulţi ani!

MESAJE DE SFINȚII CONSTANTIN ȘI ELENA. Sa ai parte de cat de multa fericire îţi poate cuprinde inima, de cat de multe zâmbete îţi poate dărui o zi si de toate binecuvântările pe care ţi le poate aduce viaţa. La mulţi ani Constantin / Costică / Costel / Costin / Costi / Costinel / Costelus / Elena / Ileana / Leana / Lena / Nuti / Lenuta!

MESAJE DE SFINȚII CONSTANTIN ȘI ELENA. La mulţi Ani si sa ai parte de un ocean de sanatate, un munte de noroc si un camion cu bani!

MESAJE DE SFINȚII CONSTANTIN ȘI ELENA. La multi ani! Sfintii Constantin si Elena sa te calauzeasca mereu!

MESAJE DE SFINȚII CONSTANTIN ȘI ELENA. Se spune ca iubitii sunt ca luna, iar fratii ca stelele. Eu am observat ca cerul poate arata bine fara luna, dar niciodata fara stele, adica fara tine. La multi ani, fratiorule/iubitule!

Sa-ti dea Domnul sanatate, judecata inteleapta, viata lunga pământească, ce doreşti sa se împlinească!

Sfantul caruia ii purtati numele sa va ocroteasca in fiecare zi, sa va aduca liniste si pace si sa nu lase ca speranta sa se stinga din sufletul dumneavoastra. La multi ani cu impliniri si momente frumoase in viitor!

La mulţi ani tuturor celor ce poarta numele sfinţilor împăraţi Constantin si Elena! Sa va călăuzească si va vă ajute a urma calea spre Domnul!

Cu ocazia sărbătoririi numelui primiţi un călduros „La mulţi ani”, multă sănătate multe realizări si tot ce vă doriţi lângă cei dragi!

Cu ocazia zilei de nume, iti doresc un munte de sanatate, o mare de iubire si un ocean de fericire!

Parteneri
x close