Antena 3 CNN Actualitate Religie Părintele Vasile Ioana, sfaturi pentru "detoxifierea sufletului", în noul an: "Noi nu am venit pe lume căzuți, fără origini"

Părintele Vasile Ioana, sfaturi pentru "detoxifierea sufletului", în noul an: "Noi nu am venit pe lume căzuți, fără origini"

Părintele Vasile Ioana a oferit, la Antena 3 CNN, sfaturi prețioase pentru a ne curăța sufletul în noul an.

de Ioana Mircea    |    01 Ian 2024   •   15:58

Cunoscutul părinte Vasile Ioana, a vorbit în direct la Antena 3 CNN, chiar de ziua lui, despre cum putem să ne curățăm sufletul în noul an. Bineînțeles acesta a făcut o urare și tuturor celor care poartă numele Sfântului Vasile.

"Le doresc tuturor să îl aibă pe Dumnezeu în inimă și să îl pună pe Dumnezeu primul în viața lor așa aceasta va fi mai frumoasă.
Ziua onomastică este ziua în care te gândești la ocrotitorul tău. Noi nu am venit pe lume căzuți, fără origini. Am primit harul lui Dumnezeu.

Fără suportul spiritual e doar o petrecere și ar fi prea puțin. O sărbătoare fără Dumnezeu e goală", a transmis părintele.

Potrivit acestuia, pentru a putea avea reușite în noul an este necesar să facem o introspecție pentru a ne cunoaște mai bine.

"Pentru a ne lua hotărâri autentice și a ne ține de ele la început de an, acum, ar trebui să ne autocunoaștem mai bine, să ne uităm puțin în noi să vedem ce nu e în regulă. Hai să ne gândim fiecare, care este slăbiciunea noastră, unde suntem noi în neregulă", a spus preotul.

Tot el spune și că atunci când avem o problemă să începem adresarea cu "Doamne", pentru a ne conecta astfel în ea, cu Dumnezeu.

"La o problemă începe fraza ta cu cuvântul Doamne. Capeți o putere, te conectezi cu harul lui dumnezeu. Noi nu putem singuri. De aceea e nevoie să ne conectăm cu Dumnezeu Îndemnul meu la început de an este să ne conectăm mai mult cu Dumnezeu.

E prea multă lipsă de înțelepciune. E prea multă lipsă de profunzime. Trăim într-o fățărnicie, trăim într-o ipocrizie, nu ne întoarcem în noi înșine. Hai un pic să trăim și înăuntrul nostru. Ar trebui să îl iubim pe aproapele nostru ca pe noi înșine, cu adevărat. Să spunem iartă-mă și te iubesc", a spus părintele Vasile Ioana.
 

×
Subiecte în articol: Preotul Vasile Ioana suflet
Parteneri
Românii care pot ieși la pensie mai devreme, potrivit noii legi a pensiilor
x close