Antena 3 Actualitate Religie Părintele Argatu a fost întrebat de ce se despart tinerii după un an sau doi. Răspunsul cutremurător pe care l-a dat

Părintele Argatu a fost întrebat de ce se despart tinerii după un an sau doi. Răspunsul cutremurător pe care l-a dat

29 Oct 2018   •   16:13
Părintele Argatu a fost întrebat de ce se despart tinerii după un an sau doi. Răspunsul cutremurător pe care l-a dat
Sursa foto: sursa foto: ortodoxia.me

De ce se despart tinerii la un an sau doi după ce s-au cununat?

Părintele Argatu îţi dezvăluie ce păţesc diavolii de la tartarul iadului dacă nu au reuşit să-i împiedice pe cei doi să se cunune religios şi cum se răzbună toţi dracii!!! Şocant:

"Părinte, de vreo șase ani sunt cu o fată cu care m-am căsătorit anul trecut. Vă rog, să-mi spuneți, cum se explică faptul, că înainte de cununie ne-a înțeles așa de bine, timp de vreo șase ani, dar din momentul când ne-am cununat, relația nu mai merge, a devenit tensionată, nu ne putem înțelege, din orice motiv ne certăm, ea nu mă mai dorește, nu mă suportă și vrea să ne despărțim. Vorbește zilnic pe calculator cu un italian, iar dacă mă apropii de ea închide rapid orice conversație; ba mai mult, are grijă de fiecare dată să șteargă tot ce vorbește cu el… Vă rog, părinte, din suflet, dați-mi un sfat și spuneți-mi ce rugăciuni să fac pentru aflarea adevărului și cum să mă comport!"

Continuarea, pe Ortodoxia.me.

×

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close