Antena 3 CNN Actualitate Religie Părintele Iustin Pârvu: Acesta este cel mai mare rău care bântuie România!

Părintele Iustin Pârvu: Acesta este cel mai mare rău care bântuie România!

Părintele Iustin Pârvu: Acesta este cel mai mare rău care bântuie România!
Sursa foto: sursa foto: ganduridinierusalim.ro
03 Mar 2019   •   21:33

Părintele Iustin Pârvu vorbește în cartea „Ne vorbeste Parintele Justin” despre o serie de lucruri care fac rău nației noastre.

"Sa nu ne miram de ce exista o asa mare degradare in societatea de astazi. Tineretul isi are radacina in familie. Daca familia a fost sanatoasa, crestina, a avut preoti, duhovnici, atunci si societatea si lumea tineretului a mers pe un drum sanatos.

Dar dupa, ce lumea s-a supramodernizat, tineretul nostru a fost dezbracat, nu numai de costumatia lui originara, ci si de fondul lui sufletesc. In ultimul timp, lumea s-a modernizat din ce in ce mai mult, a intrat intr-o tehnica oarba.

TEHNICA NE-A LENEVIT, ne-a dus intr-o stare de amortire trupeasca si sufleteasca. E distanta mare intre mama noastra de altadata, care avea de dus cele doua oale la sapa, avea si un copli dupa ea. Daca intri intr-un muzeu sa vezi cusatura de la un epitapf de o frumusete artistica ce iti fura ochii, intelegi ca femeia a fost acolo intr-o oboseala si truda cu nopti nedormite. Astazi, femeia noastra moderna e grabita, ocupata sa faca cariera."

Continuarea, pe ganduridinierusalim.ro.

×
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close