Antena 3 Actualitate Religie Vineri este ziua patriarhului Daniel. Unde va fi sărbătorit șeful BOR

Vineri este ziua patriarhului Daniel. Unde va fi sărbătorit șeful BOR

de M.Z.    |    21 Iul 2016   •   18:38
Vineri este ziua patriarhului Daniel. Unde va fi sărbătorit șeful BOR

Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, împlinește vineri 65 de ani, informează Basilica.ro.

Vineri, la biserica Mănăstirii Sfânta Maria – Techirghiol, după Sfânta Liturghie, de la ora 12:00, va fi oficiată o slujbă de Te Deum ca mulțumire adusă lui Dumnezeu pentru împlinirile recente din viața Bisericii Ortodoxe Române, poporului român și Preafericitului Părinte Patriarh Daniel, mai arată sursa amintită.

În aceeași zi, o rugăciune de mulțumire la aniversarea zilei de naștere a Patriarhului României va fi rostită și în timpul Sfintei Liturghii oficiată la Catedrala Patriarhală.

”Mesajele de felicitare cu ocazia aniversării zilei de naștere a Preafericitului Părinte Patriarh Daniel (22 iulie) pot fi înmânate direct la secretariatul Reședinței patriarhale din București sau trimise la adresa de e-mail: [email protected] ori la numărul de fax: 021.406.71.62”, mai arată sursa citată.

Sărbătoarea oficială a Preafericitului Părinte Patriarh Daniel este pe 30 septembrie a fiecărui an, data întronizării Preafericirii Sale în demnitatea de Patriarh al Bisericii Ortodoxe Române (30 septembrie 2007).

×
Subiecte în articol: Patriarhul Daniel zi de nastere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close