Antena 3 CNN Actualitate Religie Preot ortodox, în faţa clubului Colectiv: Am fost anunţaţi că trebuie să venim aici să ţinem o slujbă

Preot ortodox, în faţa clubului Colectiv: Am fost anunţaţi că trebuie să venim aici să ţinem o slujbă

Preot ortodox, în faţa clubului Colectiv: Am fost anunţaţi că trebuie să venim aici să ţinem o slujbă
03 Noi 2015   •   11:23

Preotul Motoc Augustin de la Administraţia Cimitirelor din Bucureşti a fost trimis la locul tragediei din clubul Colectiv pentru a oficia o slujbă.

„Preoţii noştri din biserici sunt alături de oamenii din spitale. (...) Noi, preoţii de la Administraţia Cimitirelor, am fost anunţaţi că trebuie să venim aici să ţinem o slujbă” (...) Încă de ieri am fost anunţaţi pentru ziua de azi”, a declarat preotul.

„Noi ne rugăm pentru ca sufletele lor să se aşeze acolo, în Ceruri”, a mai spus preotul.

Oamenii care au venit şi ieri la locul tragediei acuză Biserica Ortodoxă Română că a ignorat victimele.  Aceştia spun că preoţii nici măcar nu au venit în primele zile după tragedie să aducă un omagiu tinerilor care au murit sau se zbat pentru viaţă, iar bisericile din apropiere nu au oficiat nicio slujbă specială în memoria lor. 
 
În timp ce capii Bisericii Ortodoxe au considerat că rugăciunea din biserici este suficientă, reprezentanţii Episcopiei Romano Catolice au mers la Clubul Colectiv, au aprins lumânări şi s-au rugat pentru victime.

×
Subiecte în articol: Club Colectiv
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close