Antena 3 CNN Actualitate Religie Preotul Constantin Necula, adevărul despre post: „A posti înseamnă a iubi. Dacă nu puteți posti de mâncare, refuzați să...”

Preotul Constantin Necula, adevărul despre post: „A posti înseamnă a iubi. Dacă nu puteți posti de mâncare, refuzați să...”

Preotul Constantin Necula, adevărul despre post: „A posti înseamnă a iubi. Dacă nu puteți posti de mâncare, refuzați să...”
26 Noi 2019   •   15:28

Preotul Constantin Necula spune că postul înseamnă de fapt a iubi și a sta de partea lui Dumnezeu. 

„Daca m-ar intreba cineva ce inseamna a posti, as spune ca nu exista cuvinte pentru a explica iubirea. A posti inseamna a iubi. A iubi pe Dumnezeu si pe tine, omul, trup si suflet. A iubi pe om, aproapele si departele tau. A nadajdui ca iubirea aceasta nu te confuzeaza, nu te asaza indoielnic in colturile confuze si sincretiste ale lumii. A posti inseamna sa stai mereu de partea lui Dumnezeu care sta de partea omului”, a declarat preotul Constantin Necula.

„Si daca nu puteti posti de mancare, refuzati sa va mancati aproapele. Fiti sinceri cu Dumnezeu. Atat. Curajosi, sinceri si limpeziti de nadejde. Post cu Dumnezeu. Atentul nostru Antrenor de performanta”, a mai afirmat părintele. 
 

×
Subiecte în articol: post
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close