Antena 3 CNN Actualitate Religie Preotul Constantin Necula, despre cazul Pomohaci: Mitropolia Ardealului a fost ispitită

Preotul Constantin Necula, despre cazul Pomohaci: Mitropolia Ardealului a fost ispitită

Preotul Constantin Necula, despre cazul Pomohaci: Mitropolia Ardealului a fost ispitită
Sursa foto: Foto: Constantin Necula/Facebook
de M.Z.    |    10 Oct 2017   •   19:26

Preotul Constantin Necula a spus, la o dezbatere organizată la Sibiu, că Pomohaci s-ar înțelege foarte bine cu cei care boicotează coaliția pentru familie. 

De asemenea, preotul crede că Mitropolia Ardealului a fost ispitită, dar ceea ce nu au înțeles oamenii este că Biserica nu agreează circul, potrivit turnulsfatului.ro.

„Știți că Mitropolia Ardealului a fost ispitită de săptămâni cu un preot care cred că s-ar înțelege foarte bine cu cei care atacă Coaliția pentru familie din punct de vedere al orientării. Ieri, mi-a sărit toată lumea în cap că una dintre acțiunile justiției i-a acordat o pedeapsă care, în mintea unora, este sub nivelul celei de aplicare. Ce n-au înțeles bine este că Biserica nu agreează circul. Că hotărârea dată, nefiind posibilă să o mai contești undeva nu mai merge circul de la Sibiu la București. Este, de fapt, o hotărâre împotriva șocului pe strada bisericii. Nu mă bucură când un lider bisericesc din România cade în capcană, pentru că este hulită întreaga biserică”, a spus Necula.
 

×
Subiecte în articol: Constantin Necula Cristian Pomohaci
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close