Antena 3 CNN Actualitate Religie Preotul Constantin Necula, mesaj năucitor după eșecul de la Referendumul pentru familie

Preotul Constantin Necula, mesaj năucitor după eșecul de la Referendumul pentru familie

Preotul Constantin Necula, mesaj năucitor după eșecul de la Referendumul pentru familie
08 Oct 2018   •   00:04

Preotul Constantin Necula a avut un mesaj de-a dreptul năucitor după eșecul de la Referendumul pentru familie. Acesta susține că românii au ajuns să se boicoteze pe ei înșiși și nu este prima dată când se întâmplă acest lucru în istoria României.

"De azi creștinismul românesc a intrat în minoritate! Cerem să fim tratați ca atare! Iar prima cerere, rețineți, este aceea că familia este alcătuită din bărbat și femeie. Nu, nu pentru că un Cod Civil, care va fi diluat în 3 ore într-un Parlament dezorientat, va mai scrie sau nu că vorbim despre aceasta în chip moral, ci pentru că oricât de multă hârtie învelește cadavrul ciopârțit al anatomiei umane, ea rămâne legată de bărbat și femeie.

Neam boicotat, nu o dată, de-a lungul istoriei, am ajuns performanța teribilă de a ne boicota de noi înșine, de propria natură și naturalețe. Crucile din cimitire vor spune, cândva, arheologilor viitorului că și în acest Neam au trăit familii. Dacă nu ne-om boicota cimitirele, transformându-le grabnic în autostrăzi", scrie părintele Constantin Necula, în Tribuna.

×
Parteneri
A murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii
x close