Antena 3 CNN Actualitate Religie Prorocii despre războiul care ar putea să vină. Semnele că Al Treilea Război mondial e aproape

Prorocii despre războiul care ar putea să vină. Semnele că Al Treilea Război mondial e aproape

Prorocii despre războiul care ar putea să vină. Semnele că Al Treilea Război mondial e aproape
Sursa foto: foto: Pixabay.com
11 Apr 2017   •   09:55

Eufratul seaca, Irakul sufera. Debitul Eufratului este considerabil mai mic fata de alti ani, din cauza politicilor privind apa ale Turciei si Siriei, a secetei din ultimii doi ani, dar si din cauza folosirii necorespunzatoare a resurselor de catre Irak.

Oficialii cred ca, in viitorul apropiat, acesta s-ar putea reduce chiar la jumatate. Scaderea debitului acestuia a dus la naruirea a numeroase ferme aflate de-a lungul lui, a saracit pescari si a dus la abandonarea oraselor de pe malurile sale, fermierii mutandu-se la oras pentru a cauta de lucru. Seceta a cuprins tot Irakul insa.

Astfel, in zona nordica, de obicei scaldata de precipitatii bogate, culturile de grau si orz sunt cu 95% mai reduse decat de obicei iar palmierii si livezile de citrice din est au fost deja distruse de arsita. Nivelul precipitatiilor a fost scazut pe parcursul ultimilor doi ani, lasand rezervoarele goale.

Continuarea, pe ganduridinierusalim.com.

×
Subiecte în articol: apocalipsa
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close