Antena 3 Actualitate Religie REFERENDUM FAMILIE 2018. Patriarhul Daniel, apel în timpul slujbei: Să nu fie prea târziu

REFERENDUM FAMILIE 2018. Patriarhul Daniel, apel în timpul slujbei: Să nu fie prea târziu

07 Oct 2018   •   13:48
REFERENDUM FAMILIE 2018. Patriarhul Daniel, apel în timpul slujbei: Să nu fie prea târziu

Temându-se că referendumul pentru familia tradițională este în pericol de invalidare, patriarhul Daniel a făcut un ultim apel la vot către enoriaăi chiar în finalul liturghiei oficiate duminică în Catedrala Patriarhală.

În cuvântul de la finalul Liturghiei oficiată duminică în Catedrala Patriarhală, Părintele Patriarh Daniel a reamintit credincioşilor de importanţa exprimării votului la referendumul pentru familie: „Cei care nu aţi fost până acum la vot vă rugăm să mergeţi ca să nu fie prea târziu".

Șeful Bisericii Ortodoxe a reamintit că a votat sâmbătă şi i-a îndemnat pe credinicoşi să-şi exercite acest drept.

„Vă îndemnăm să mergeţi la vot şi să aveţi această onoare, să arătaţi libertatea şi dreptul acesta, să primiţi binecuvântarea lui Dumnezeu pentru toată lucrarea cea bună. Să trăiţi întru mulţi ani", a spus Patriarhul Daniel.

Totodată, Părintele Patriarh Daniel a vorbit despre acest demers democratic şi în finalul omiliei sale duminicale rostite după citirea textului evanghelic.

„Şi ieri am încurajat pe credincioşi să meargă la votul dedicat familiei şi am spus că participarea la vot este un drept, o onoare şi o binecuvântare. Astăzi repetăm aceleaşi cuvinte şi explicăm că această binecuvântare este o binefacere pentru familie şi pentru popor", a spus Patriarhul citat de Basilica.ro.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close