Antena 3 CNN Actualitate Religie Rugăciune grabnică pentru căsătorie. Te ajută să îți găsești sufletul pereche în scurt timp

Rugăciune grabnică pentru căsătorie. Te ajută să îți găsești sufletul pereche în scurt timp

Credincioșii care vor să se căsătorească sau vor să își găsească perechea pot rosti rugăciunea pentru căsătorie, către Dumnezeu Tatăl, dimineața și seara, iar în scurt timp se vor întâmpla minuni.

Rugăciune grabnică pentru căsătorie. Te ajută să îți găsești sufletul pereche în scurt timp
Sursa foto: Gettyimages | Portra
de Georgiana Adam    |    10 Sep 2023   •   06:00

Rugăciunea pentru căsătorie, închinată Dumnezeu Tatălui este atât de puternică, încât, rostită cu voce tare în fiecare dimineață și seară, timp de o lună, poate face minune în viețile noastre.

Cei care formează un cuplu și încă nu s-au căsătorit se vor căsători, iar cei care încă sunt singuri vor întâlni pe cineva potrivit sufletului lor.

"Atotbunule Doamne! Știu că fericirea mea cea mare sta în a Te iubi cu tot sufletul meu și cu toată inima mea și în a împlini întru totul sfânta voia Ta. Așadar, Tu Însuți îndrumă, Dumnezeule, sufletul meu și umple inima mea: vreau sa Iti plac doar Ție, fiindcă Tu ești Ziditorul meu si Dumnezeul meu.

Citește și: Cea mai veche rugăciune către Maica Domnului. Se spune că face miracole dacă este rostită zilnic

Păzește-mă de trufie si de iubirea de sine: să mă împodobească priceperea, smerenia și curăția. Lenevirea îți e urâtă și naște patimi: Tu dă-mi hărnicie si binecuvântează ostenelile mele. Iar întrucât legea Ta poruncește ca oamenii să trăiască în căsnicie cinstită, adu-mă, Părinte Sfinte, la aceasta chemare sfințită de către Tine, fiindcă Tu ai zis:

„Nu este bine ca omul sa fie singur” și făcându-i lui femeia ca sa-i fie ajutor, le-ai dat binecuvântare să crească, să se înmulțească și să umple pământul.

Auzi smerita mea rugăciune, care se înalță către Tine din adâncul inimii de fecioara: dă-mi soț cinstit si binecredincioș, ca sa Te preaslăvesc în dragoste si înțelegere împreună cu el pe Tine, Dumnezeul Cel Milostiv, pe Tatăl și pe Fiul și pe Sfântul Duh, acum și pururea și în vecii vecilor. Amin”, potrivit doxologia.ro.

 

×
Subiecte în articol: rugaciune casatorie
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close