Antena 3 CNN Actualitate Religie Rugăciunea pentru căsătorie a părintelui Arsenie Boca

Rugăciunea pentru căsătorie a părintelui Arsenie Boca

Rugăciune pentru căsătorie.

Rugăciunea pentru căsătorie a părintelui Arsenie Boca
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    10 Ian 2020   •   10:59

„Doamne Iisuse Hristoase, în mainile Tale este viața mea și fără Tine nu pot cunoaște nici împlinirea și nici bucuria cea adevarată. Știind aceasta și având dorința de a purta crucea căsătoriei, te rog să mă ajuți să găsesc făptura potrivită mie alături de care să înfrunt marea vieții acesteia.

Ajută-mă, Doamne, ajută-mă, cum numai Tu ma poți ajuta. De multe ori ispita singurătății mi-a rănit inima, de multe ori diavolul deznădejdii a lovit în poarta sufletului meu. De atâta durere, inima mea s-a strâns și nu este nimeni care să îmi aline durerea.

La Tine alerg, Doamne, nădejdea mea, întărirea mea, lumina vieții mele. Ajută-mă să am o familie bineplăcuta Ție, o familie peste care să se reverse mulțimea binecuvântărilor Tale. Fereste-mă, Doamne, de tot răul. Ferește-mă și de o alegere greșită. Ferește-mă de minciuni, de răutate și de desfrâu.

Să nu mă înșele frumusețea cea degrab trecătoare, ci să caut mai ales frumusețea sufletească. Să nu mă orbească dragostea patimașă și nici să nu mă biruie patimile și poftele”.

 

×
Subiecte în articol: rugaciune Arsenie Boca casatorie
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close