Antena 3 CNN Actualitate Religie SF. ȘTEFAN. Rugăciunea pe care trebuie să o spui în această zi ca să te apere de rele

SF. ȘTEFAN. Rugăciunea pe care trebuie să o spui în această zi ca să te apere de rele

SF. ȘTEFAN. In fiecare an, pe data de 27 decembrie, credinciosii il cinstesc pe Sfantul Stefan. Aceasta sarbatoare este marcata cu cruce rosie in calendarul crestin ortodox si are o mare insemnatate pentru romani.

SF. ȘTEFAN. Rugăciunea pe care trebuie să o spui în această zi ca să te apere de rele
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
26 Dec 2019   •   20:07

SF. ȘTEFAN. Traditia populara spune ca de Sfantul Stefan ar fi bine sa ne impacam cu toti cei care ne-au gresit de-a lungul anului si sa lasam de-o parte micile neintelegeri. In plus, pentru ca pacatele noastre sa fie iertate, pe 27 decembrie este foarte important sa rostim rugaciunea catre Sfantul Stefan.

SF. ȘTEFAN. Rugaciunea catre Sfantul Stefan

SF. ȘTEFAN. Aceasta este rugaciunea pe care orice credincios trebuie sa o rosteasca pe 27 decembrie, potrivit doxologia.ro.

SF. ȘTEFAN. Sfinte mare mucenice al lui Hristos Stefane, cel ce ai proslavit pe Dumnezeu intru madularele tale cele mucenicesti, nu ne trece cu vederea pe noi, cei cuprinsi de nevoi si ispite; ci te roaga pentru noi Preamilostivului Dumnezeu ca sa impace lumea, si sa departeze de la noi pe tot vrajmasul cel pornit asupra noastra, prin mania lui Dumnezeu pentru pacatele noastre.

SF. ȘTEFAN. Roaga-te, sfinte al lui Dumnezeu cu aceeasi caldura cu care te-ai rugat pentru ucigasii tai; roaga-te sa departeze de la noi furia celor fara de Dumnezeu si sa ne apere pe noi, poporul Sau cel nou ales, ca prin rugaciunile tale fiind mantuiti, sa laudam bunatatea lui Dumnezeu cea nespusa si pe tine sa te marim in vecii vecilor. Amin!

×
Subiecte în articol: sf stefan
Parteneri
Afacerea cu care doi români din Bihor au dat lovitura
x close