Antena 3 Actualitate Religie SFINȚIRE CATEDRALA MÂNTUIRII NEAMULUI. Patriarhul Bartolomeu I a ajuns la Bucureşti

SFINȚIRE CATEDRALA MÂNTUIRII NEAMULUI. Patriarhul Bartolomeu I a ajuns la Bucureşti

23 Noi 2018   •   11:17
SFINȚIRE CATEDRALA MÂNTUIRII NEAMULUI. Patriarhul Bartolomeu I a ajuns la Bucureşti
Sursa foto: Foto: basilica.ro

SFINȚIRE CATEDRALA MÂNTUIRII NEAMULUI. Bartolomeu I, Patriarhul Constantinopolului, a ajuns, vineri, la Bucureşti pentru a participa la sfinţirea Catedralei Mântuirii Neamului ce va avea loc duminică.

SFINȚIRE CATEDRALA MÂNTUIRII NEAMULUI. Acesta a fost aşteptat la aeroport de o delegaţie a Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române condusă de Preafericitul Părinte Partiarh Daniel. 

SFINȚIRE CATEDRALA MÂNTUIRII NEAMULUI. Catedrala Naţională, unul dintre marile proiecte ale României, va fi sfinţită peste câteva zile în contextul celebrării a 100 ani de la Marea Unire din 1918.

Citește și: Cum arată Catedrala Mântuirii Neamului cu câteva zile înainte de sfințire

SFINȚIRE CATEDRALA MÂNTUIRII NEAMULUI. Credincioşii care doresc să participe la slujba de sfinţire a Altarului Catedralei Naţionale sunt aşteptaţi pe esplanada din faţa Catedralei Naţionale, unde vor putea urmări slujba Sfintei Liturghii pe ecranele special montate. Conform spaţiului interior disponibil, în timpul Sfintei Liturghii vor avea acces în interiorul Catedralei cei 2.000 de invitaţi oficiali.

Citește și: Program SFINȚIRE CATEDRALA MÂNTUIRII NEAMULUI. Ce trebuie să știi despre CATEDRALA MÂNTUIRII NEAMULUI

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close