x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

Sinodul Moldovei, orb la scandalul sexual: Nu îi cere retragerea episcopului de Huși, filmat în ipostaze intime cu un elev

de M.Z.   •   15 Iul 2017   •   08:23
Sinodul Moldovei, orb la scandalul sexual: Nu îi cere retragerea episcopului de Huși, filmat în ipostaze intime cu un elev 418
Foto: facebook.com/Episcopia-Huşilor

Mitropolia Moldovei şi Bucovinei anunţă că "Sinodul mitropolitan a luat act cu tristeţe de existenţa în spaţiul public a unor dezbateri cu privire la presupuse abateri de natură morală, atribuite Preasfinţitului Corneliu, Episcopul Huşilor" şi urmează ca "forurile prevăzute de legislaţia bisericească în vigoare să rânduiască cele cuvenite în astfel de situaţii", potrivit News.ro.

Astfel, Mitropolia nu pune problema retragerii episcopului, însă îi îndeamnă pe credincioşi să "stăruiască în rugăciune".

Anunţul mitropoliei se referă la imaginile apărute în spaţiul public în care episcopul Huşilor este filmat în ipostaze intime cu un elev de seminar care la acel moment ar fi avut 17 ani. 

Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei, Vasile Bănescu, a declarat la Antena 3 că bărbatul care apare în imagini este Episcopul Huşilor.

Imagini șocante! Episcopul Hușilor, filmat în timp ce întreținea relații sexuale cu un student. Reacția BOR

sati