Antena 3 CNN Actualitate Religie Au făcut grătar cu lemne rupte dintr-un WC public, în Copşa Mică, în prima zi de Paşte

Au făcut grătar cu lemne rupte dintr-un WC public, în Copşa Mică, în prima zi de Paşte

Câțiva cetățeni dornici de o masă copioasă au decis să rupă toaleta unui loc destinat grătarelor pentru a procura lemne de foc.

Au făcut grătar cu lemne rupte dintr-un WC public, în Copşa Mică, în prima zi de Paşte
Sursa foto: Facebook / Primăria Copșa Mică
de Laura Dinu    |    19 Apr 2023   •   11:33

”În prima zi pe Paște (16.04.2023), după-amiaza, un grup de cetățeni, puțin certați cu legea şi bunul simț, au distrus o parte din toaleta de la Picnic pentru a procura lemnul de foc necesar la pregătirea mâncării (grătare, ceaun, ...).  

Întreaga "acțiune" a fost înregistrată pe camera de filmare amplasată în zonă așa că celor în cauză Primăria Copşa Mică le va face o plângere penală la Poliție, pentru distrugerea de bunuri publice.  

[GAL layout="3"]

Picnic este o zonă liberă (fără plată) destinată accesului la grătare și la mesele din zonă şi are un mare avantaj: te poți bucura de natură chiar și când plouă, deoarece mesele și grătarele sunt acoperite.  

Cei care vor să petreacă o zi pentru a savura mâncarea pregătită “cu forţe proprii” trebuie totuşi să respecte regulile de conduită şi bun simţ, să păstreze curăţenia la locul de distracţie şi să întreţină mobilierul urban din zonă (să NU îl distrugă!)”, este mesajul postat de reprezentanții primăriei Copșa Mică pe o rețea socială. 

×
Subiecte în articol: Copșa Mică
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close