Antena 3 CNN Actualitate Religie Tot mai mulți români se roagă la acești doi sfinți mai puțin cunoscuți. Motivul este incredibil

Tot mai mulți români se roagă la acești doi sfinți mai puțin cunoscuți. Motivul este incredibil

Tot mai mulți români se roagă la acești doi sfinți mai puțin cunoscuți. Motivul este incredibil
09 Ian 2019   •   18:51

Sfântul Efrem cel Nou ajută la găsirea unui loc de muncă

Cinstitei egumene i se adresează Dimitrios Barbarigos cu scuzele de a nu fi trimis mai devreme propria mărturie despre ajutorul primit de la Sfântul Efrem.

A fost şomer multă vreme şi începuse să-şi piardă nădejdea că şi-ar mai putea găsi vreodată serviciu. A auzit într-o bună zi despre Sfântul Efrem şi a venit la mănăstire ca să se închine moaştelor acestuia. S-a rugat cu durere şi apoi a simţit multă linişte sufletească şi a fost cuprins de o adâncă bucurie. Toată mănăstirea era învăluită de miresme cereşti. L-a rugat pe sfânt să-l ajute să-şi găsească un loc de muncă. Şi de această dată sfântul s-a lăsat înduplecat de rugăciune. Peste câteva zile i-a apărut în vis, îmbrăcat în alb, şi i-a spus că în scurt timp îşi va găsi serviciu, lucru ce s-a petrecut întocmai. După numai o săptămână, Dimitrios şi-a găsit un loc de muncă la un spital, ca infirmier. De atunci, s-a rugat în fiecare zi sfântului ca să mijlocească pentru el la Tronul ceresc.

Continuarea, pe Ortodoxia.me.

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close