Antena 3 CNN Actualitate Religie URĂRI DE SF. ANDREI. Cele mai calde MESAJE, URĂRI, SMS-URI de SFÂNTUL ANDREI

URĂRI DE SF. ANDREI. Cele mai calde MESAJE, URĂRI, SMS-URI de SFÂNTUL ANDREI

URĂRI DE SF. ANDREI. Cele mai calde MESAJE, URĂRI, SMS-URI de SFÂNTUL ANDREI
30 Noi 2018   •   07:15

URĂRI DE SF. ANDREI E sărbătoare mare în Biserica Ortodoxă Română, dar și în familile a milioane de români. Pentru că toți avem câte o rudă, câte un iubit/iubită, prietenă care să poarte acest nume minunat. URĂRI DE SF. ANDREI  Așa că trimite-le un mesaj cald, o urare, un sms celor dragi. Și nu uita să le spui că îi iubești. URĂRI DE SF. ANDREI.

URĂRI DE SF. ANDREI Raze de soare pe drumul lin al vieții

URĂRI DE SF. ANDREI Fie ca din aceasta zi sfântă, in drumul lin al vieții tale sa răsară mereu cate-o raza de soare care sa-ti aducă fericire si bucurie. Multa sănătate! La mulți ani!

URĂRI DE SF. ANDREI  Sfântul căruia ii porți numele sa te ocrotească in fiecare zi, sa iți aducă liniște si pace si sa nu lase ca speranța sa se stingă din sufletul tău vreodată. La mulți ani cu împliniri si momente frumoase in viitor!

URĂRI DE SF. ANDREI Iți doresc sa mergi pe un drum numit viată, sa te împiedici de un ciob numit noroc, sa cazi într-o prăpastie numita fericire si sa culegi o floare numita iubire! La mulți ani!

URĂRI DE SF. ANDREI Iți urez sa ai o zi a numelui la fel de luminoasa precum un bulgare alb de zăpadă, la fel de fericita precum cântecul clopoțelului de Crăciun si la fel de frumoasa precum sărbătorile petrecute lângă cei apropiați!

URĂRI DE SF. ANDREI Un cer albastru fără nori

URĂRI DE SF. ANDREI  Sfântul căruia ii purtați numele sa va ocrotească in fiecare zi, sa va aducă liniște si pace si sa nu lase ca speranța sa se stingă din sufletul dumneavoastră. La mulți ani cu împliniri si momente frumoase in viitor!

URĂRI DE SF. ANDREI  Un cer albastru fără nori, In calea ta sa fie, Sa ai in viată numai noroc si bucurie! La Mulți Ani!

URĂRI DE SF. ANDREI  Andreea/Andrei iți urez sa ai o viată senina ca răsăritul de soare, iar sufletul sa-ti fie curat ca neaua. Iți urez o zi de neuitat si un călduros “La mulți ani!”.

URĂRI DE SF. ANDREI  Din mici crenguțe de brad, din flori si din iubire ti-am împletit un “La mulți ani” aducător de fericire! La mulți ani Andrei/Andreea!

URĂRI DE SF. ANDREI  Cu ocazia zilei Sfințișorului tău, iți doresc o ora de liniște, o zi senina, o săptămâna de bucurii, o luna de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire si iubire. La mulți ani!

URĂRI DE SF. ANDREI Să ți se îndeplinească toate dorințele

URĂRI DE SF. ANDREI  Andrei sa te ocrotească in fiecare zi, sa iți aducă liniște si pace! La mulți ani cu împliniri si momente frumoase!

URĂRI DE SF. ANDREI De ziua numelui Iți doresc ca de ziua numelui tău sa ti se împlinească toate dorințele, sa fii fericit, iubit si sa ai parte numai de bucurii in viată. La Mulți Ani, de Sfântul Andrei!

URĂRI DE SF. ANDREI Viață fără regrete

URĂRI DE SF. ANDREI Iți urez “La mulți ani” pentru ca porți acest nume si fie ca Sfântul Andrei sa își coboare ochii asupra ta si sa iți dăruiască fericire si liniște interioara!

URĂRI DE SF. ANDREI In aceasta zi minunata, eu iți doresc sa-ti trăiești viată astfel încât sa nu-ti para rău de niciun pas făcut, de niciun zâmbet dăruit. Ești un suflet minunat si mă bucur ca am avut șansa sa te cunosc! Din toata inima iți urez un sincer “La mulți ani!”.

URĂRI DE SF. ANDREI Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea si spiritul acestei zile sa te însoțească pretutindeni. Iți doresc o zi de Sf. Andrei cat mai frumoasa!

×
Subiecte în articol: sfantul andrei
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close