Antena 3 CNN Actualitate Religie Noi victime în cazul preotului Visarion Alexa | Alte cinci femei au depus plângere pentru agresiune împotriva lui

Noi victime în cazul preotului Visarion Alexa | Alte cinci femei au depus plângere pentru agresiune împotriva lui

Mai multe victime apar în cazul de agresiune sexuală al preotului Visarion Alexa. Alte cinci femei au depus plângere împotriva lui pentru incidentele petrecute în ultimii ani.

Noi victime în cazul preotului Visarion Alexa | Alte cinci femei au depus plângere pentru agresiune împotriva lui
Sursa foto: Facebook | Visarion Alexa
de Ioana Mircea    |    26 Sep 2022   •   12:26

Visarion Alexa a ajuns luni dimineaţă în faţa judecătorilor de la Tribunalul Bucureşti, pentru că procurorii nu vor să renunţe la măsura arestării preventive.

La sosirea la tribunal, preotul, care este acuzat că a abuzat două enoriaşe, nu a dorit să stea de vorbă cu presa.

După mediatizarea cazului, alte cinci femei s-au hotărât să depună plângere la poliţie împotriva preotului care potrivit acestora le-ar fi abuzat sexual în ultii ani, au afirmat surse pentru Digi24.

Comisia de disciplină din cadrul Arhiepiscopiei Bucureștilor i-a solicitat preotului Visarion Alexa o declarație personală cu privire la faptele de care este acuzat.

Acesta a recunoscut fapta incriminată de probatoriul consemnat, însă a refuzat să ofere detalii amănunțite afirmând că avocata sa l-a sfătuit să fie reținut în declarații.

 

O altă victimă a preotului Visarion Alexa a postat pe Facebook fragmente din conversațiile avute cu acesta şi spune că a fost bombardată de el timp două luni cu mesaje şi telefoane.

×
Subiecte în articol: Visarion Alexa agresiune
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close