Antena 3 CNN Actualitate Religie Vrei să reuşeşti în viaţă? Acestea sunt lucrurile pe care nu trebuie să le spui niciodată nimănui

Vrei să reuşeşti în viaţă? Acestea sunt lucrurile pe care nu trebuie să le spui niciodată nimănui

Vrei să reuşeşti în viaţă? Acestea sunt lucrurile pe care nu trebuie să le spui niciodată nimănui
Sursa foto: foto: Pixabay.com
11 Feb 2019   •   22:49

Părintele Pavel Gumerov a vorbit în cartea "El şi ea: în căutarea armoniei conjugale" despre lucrurile pe care trebuie să le ții doar pentru tine în viață ca să-ți meargă bine.

"1. Primul lucru pe care trebuie să-l păstrați în secret sunt planurile de viitor. Nu spuneți nimănui până planurile nu se vor îndeplini. Orice idee nu este ideală și are unele puncte slabe, în care se poate lovi foarte ușor.

2. Al doilea lucru despre care este bine să nu spuneți nimic sunt faptele de milostenie. Un lucru bun este o raritate în această lume și de aceea trebuie păzit foarte bine. Nu vă lăudați cu faptele bune. Mândria va înlătura tot binele care a venit din această milostenie.

3. Al treilea lucru despre care nu trebuie să vorbim o reprezintă nevoinţa noastră. Nu relataţi tuturor despre limitele dvs. în alimentație, somn, rugăciune etc. Asceza fizică aduce foloase dacă este în coordonare cu starea emoțională."

Continuarea, pe ganduridinierusalim.com.

×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close