Antena 3 CNN Actualitate REVELION 2020. Citește asta dacă ți se pare că 2019 a fost un an prost pentru tine!

REVELION 2020. Citește asta dacă ți se pare că 2019 a fost un an prost pentru tine!

Poate că nu ai realizat tot ce ți-ai propus în anul 2019. Te-ai putea simți ca și cum, în vreme ce prietenii și cunoscuții tăi au evoluat în carieră, s-au căsătorit sau și-au cumpărat o casă sau o mașină, tu ai fi rămas blocat, înțepenit în același loc al existenței ca și mai înainte. Având același job, ducând aceeași viață nesatisfăcătoare...

REVELION 2020. Citește asta dacă ți se pare că 2019 a fost un an prost pentru tine!
Sursa foto: foto: Pixabay.com
31 Dec 2019   •   16:34

Dar, chiar dacă ți se pare, crezi, că 2019 a fost un an prost pentru tine, nu trebuie să te subapreciezi. Nu trebuie să te simți ca un ratat. Ai reușit să faci cel mai important lucru. Ai supraviețuit!

Poate că îți clatini capul dezaprobator citind asta. Poate că îți dai ochii peste cap. Poate ești de părăre că această realizare este de tot râsul. Probabil ai auzit unii oameni zicând că nu vor doar să existe, ci să trăiască, cu adevărat. Deși acest lucru este valabil într-un fel, câteodată, este bine ca țelul tău să fie să exiști pur și simplu. Uneori, viața este atât de dificilă, încât mintea îți este copleșită de probleme, și trupul atât de obosit! A exista înseamnă, așadar, și a reuși!

Au fost probabil dimineți când n-ai fi vrut să ieși din pat, când gândul de a te ridica din el îți dădea frisoane, însă ți-ai dat deoparte pătura și ai făcut ceea ce trebuia să faci. Poate că ți-ai lăsat tristețea să iasă învingătoare o vreme. Poate că te-ai închis în casă ore întregi. În oricare din aceste cazuri, ai depășit cu succes ziua. Ai întreprins ceea ce era nevoie pentru a supraviețui,  te-ai smuls din întunecimea disperării.

Continuarea, pe Diane.ro.

×
Subiecte în articol: Revelion 2020
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close