Antena 3 CNN Actualitate Revelion 2021 la Antena 3. Explozie de veselie pentru noul an - Cele mai amuzante momente ale anului 2020

Revelion 2021 la Antena 3. Explozie de veselie pentru noul an - Cele mai amuzante momente ale anului 2020

Revelion 2021 la Antena 3. Antena 3 a pregătit un program exploziv de veselie, artificii şi ştiri în mai multe ediţii speciale prezentate de Adrian Ursu, Nadina Câmpean, Sabrina Preda, Gina Vacariu, Sergiu Cora, Mihaela Bîrzilă şi Cristi Popovici.

Revelion 2021 la Antena 3. Explozie de veselie pentru noul an - Cele mai amuzante momente ale anului 2020
de Mia Lungu    |    31 Dec 2020   •   20:35

Noaptea dintre ani a început la Antena 3 cu o ediţie specială prezentată de Adrian Ursu şi Nadina Câmpean, între 19.00 şi 22.00. Cele mai amuzante momente ale unui an nebun, dar şi scenete de umor realizate exclusiv pentru Antena 3 cu Ionuţ Rusu, Vasile Muraru şi Valentina Fătu.

Unul dintre momentele inedite, pe care românii le-au putut urmări joi seară, a fost sceneta cu Ionuț Rusu în rolul lui Raed Arafat, acordând un interviu pe tema pandemiei COVID-19.

Ionuț Rusu - Raed Arafat

Un alt material special a fost colecția de dansuri executate de fostul premier Ludovic Orban, pe o melodie reprezentativă - I got the power.

Ludovic Orban - Dansuri

Dacă pănă acum credeam că nu avem suficiente femei în politică, ei bine avem una mai prezentă decăt toate la un loc. Diana Şoşoacă este un nume pe care cu siguranţă deja îl cunoaşte toată lumea, deşi este o stea nouă răsărită pe scena politică.

Diana Şoşoaca, copila de AUR a politicii

Atât Diana Șoșoacă de la Partidul AUR, cât și actorul Ionuț Rusu au mai fost protagoniștii unui moment hazliu. Ionuț Rusu a arătat cum a apărut partidul AUR și cum a fost ales numele grupării politice, la o partidă de Macao.

Ionuț Rusu - Cum a apărut Partidul AUR

Actorii Valentina Fătu și Vasile Muraru au prezentat într-o scenetă cum arată viața a două Domnișoare "Influențatoare", care știu de toate, despre tot și au soluții pentru toată lumea. 

Valentina Fătu și Vasile Muraru - Viața de influecer în România

Între 22.00 şi 00.00, Antena 3 a dat startul campionatului naţional de bancuri. Au spus "prezent" vedetele Antena 3, dar şi celebrităţi din toate domeniile. Sabrina Preda, Gina Vacariu şi Sergiu Cora sunt gazdele trecerii dintre ani cu o explozie de veselei, artificii, ştiri şi divertisment până la ora 02.00.

Unul dintre momentele speciale a fost cel al jurnalistei Antena3, Berta Popescu, care a uimit cântând mai multe melodii din repertoriul internațional, alături de un band live.

Jurnalista Antena3 Berta Popescu a cântat de Revelion alături de un band live

Program Antena 3 Revelion 2021. Explozie de veselie şi bunăstare în noaptea dintre ani

În intervalul 02.00 - 04.00, Mihaela Bîrzilă şi Cristi Popovici prezintă 21 de români iubiţi pentru 2021, cu transmisiuni live din casele celebrităţilor, plus o colecţie de dorinţe pentru anul care începe.

Între 04.00 şi 06.00 vedem cele mai tari momente ale Revelionului. Pe 1 ianuarie 2021, începând cu ora 11.30, Antena 3 va transmite în exclusivitate tradiţoinalul Concert de Anul Nou al Orchestrei Simfonice Bucureşti.

×
Subiecte în articol: revelion 2021 Antena 3 Editie Speciala
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close