Antena 3 CNN Actualitate Revenire de senzație la pupitrul știrilor. O îndrăgită vedetă a semnat cu Antena 1

Revenire de senzație la pupitrul știrilor. O îndrăgită vedetă a semnat cu Antena 1

Fosta prezentatoare a știrilor Antena 3 Laura Nureldin revine pe micul ecran, după o pauză de aproape doi ani. Laura va prezenta Observatorul de Weekend, de la 13:00 și 16:00, după cum ea însăși anunță pe pagina sa de Facebook. Laura Nureldin a decis să ia o pauză de la pupitrul știrilor în august 2018.

Revenire de senzație la pupitrul știrilor. O îndrăgită vedetă a semnat cu Antena 1
de Gabriel Dano    |    29 Iul 2020   •   20:40

În mesajul postat pe pagina sa de socializare, Laura Nureldin spune că revine la meria pe care "a iubit-o și încă o iubește". Drumul pe care îl începe la Antena 1, spune ea, e unul nou, așa că pentru ea faptul că va prezenta din nou știri nu reprezintă o întoarcere, ci continuarea drumului său în viață.

„De ce te-ai întors? N-ai zis că nu mai vrei televiziune?”

Nu m-am „întors”. Întoarcerea înseamnă un drum înapoi, o cale deja bătătorită. Or, eu nu mă întorc. Merg înainte, pe un drum unde nu am mai fost. Timp de 16 ani, pentru mine, jurnalele au avut ritmul unor posturi de știri. Cinci posturi de știri, unul după altul, cu tot ce aduc ele. Întâmplări. Oameni. Învățăminte. Experiență. Experiențe.

La un moment dat te oprești, te uiți în urmă ostenit ca un alergător de sprint și, când cineva te întreabă dacă nu ți-ai dori, totuși, să participi la un maraton, te așezi și te gândești. Și-ți spui că da, mai ai energie să alergi, dar că vrei s-o faci în alt ritm. În ritmul tău.

Am spus tot timpul, chiar și după ce m-am retras (credeam, definitiv) din media, că munca în televiziune am iubit-o și o s-o iubesc mereu. Dar, pe atunci, simțeam că nu o mai pot face așa cum știu și că nu mai am pentru cine. Că oamenii au devenit prea înverșunați, prea grăbiți să taie fără să măsoare măcar o dată. Mi-ați dovedit, cu asupra de măsură, că pot și că am.

Vă mulțumesc pentru asta! Vă aștept sâmbăta și duminica, la Observator de weekend (la 13.00 și la 16.00), să facem împreună știri. În ritmul nostru. De oameni", a scris Laura Nureldin, pe Facebook.

De ce a plecat Laura Nureldin din televiziune în 2018

Laura Nureldin a decis să ia o pauză de la media în august 2018. A anunțat atunci decizia sa tot prin intermediul unui mesaj emoționant pe Facebook.

„Când prezentatorul coboară așa la ultimul jurnal, înseamnă că a avut lângă el oameni buni, frumoși și dragi. Vouă vă mulțumesc din suflet. Și vouă, celor care mi-ați spus că o să vă lipsesc din "cutia cu oameni", a scris Laura Nureldin la acea vreme.

×
Subiecte în articol: laura nureldin Antena 1 Observator
Parteneri
Bani de la stat pentru panouri fotovoltaice
x close