Antena 3 Actualitate REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Dan Barna s-a resemnat: „Am sperat până în ultimul moment, dar nu avem suficiente voturi”

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Dan Barna s-a resemnat: „Am sperat până în ultimul moment, dar nu avem suficiente voturi”

11 Noi 2019   •   00:42
REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Dan Barna s-a resemnat: „Am sperat până în ultimul moment, dar nu avem suficiente voturi”

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Liderul USR Dan Barna s-a resemnat că nu a reușit să strângă voturile necesare pentru a intra în turul doi. Anunțul a fost făcut chiar de candidatul la prezidențiale pe pagina sa de Facebook.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. „Vă mulțumesc tuturor celor care ați avut încredere în mine și în Alianța USR PLUS la aceste alegeri. Le mulțumesc în mod special celor din Diaspora pentru prezența istorică de astăzi.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Potrivit datelor pe care le avem în urma numărătorii paralele, nu am reușit să intrăm în turul 2. Am sperat până în ultimul moment, dar nu avem suficiente voturi.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Dincolo de voturi, această campanie a însemnat sute de mii de români cu care am vorbit, lucrurile pe care le-am învățat de la ei, miile de kilometri pe care i-am străbătut prin toată țara. Sunt alături de colegii mei, care au muncit enorm în această campanie și le transmit că sunt mândru de ceea ce am reușit să facem. Vom continua să luptăm cu toată energia noastră pentru o Românie care se modernizează și se curăță de corupție.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Alianța USR PLUS va continua. Rămânem acea forță politică în care oamenii își pun speranțele pentru schimbarea adevărată a României. Continuăm împreună și nu ne vom da bătuți”, a scris Barna pe pagina sa de Facebook.

×
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close