Antena 3 CNN Actualitate Un român a rămas fără un Mercedes AMG GLE 63S, în valoare de 120.000€, imediat cum a intrat în ţară

Un român a rămas fără un Mercedes AMG GLE 63S, în valoare de 120.000€, imediat cum a intrat în ţară

Un român, care se întorcea din străinătate, a rămas fără maşina pe care o conducea, un autoturism Mercedes AMG GLE 63S, în valoare de 120.000 de euro, imediat cum a intrat în ţară.

Un român a rămas fără un Mercedes AMG GLE 63S, în valoare de 120.000€, imediat cum a intrat în ţară
Sursa foto: www.politiadefrontiera.ro
de Georgiana Adam    |    07 Noi 2023   •   14:29

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Moravița, județul Timiș, au depistat la controlul de frontieră un cetățean român care a încercat să intre în ţară cu un autoturism marca Mercedes model AMG GLE 63S în valoare de aproximativ 120.000 euro.

Poliţiştii au descoperit că autoturismul era căutat de autorităţile din Marea Britanie.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"În data de 05.11.2023, ora 19.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Moravița, judeţul Timiș, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul român B.N., în vârstă de 53 de ani,  la volanul unui autoturism marca Mercedes model AMG GLE 63S, înmatriculat în Marea Britanie.

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că autoturismul figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Marea Britanie. 

Drept urmare, autoturismul în valoare de aproximativ 120.000 de euro a fost indisponibilizat la sediul instituției, în continuare fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, iar la finalizare vor fi luate măsurile legale ce se impun", se arată într-un comunicat al Poliţiei de Frontieră.

×
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close