Antena 3 CNN Actualitate O româncă a acceptat să ia cina cu un italian şi abia a scăpat cu viaţă din mâinile lui

O româncă a acceptat să ia cina cu un italian şi abia a scăpat cu viaţă din mâinile lui

Femeia, în vârstă de 25 de ani, a trăit un adevărat coşmar, după ce a acceptat să ia cina cu un italian în vârstă de 35 de ani, în localitatea italiană Carpi din provincia Modena, Italia. Bărbatul a încercat să o violeze sub amenințarea cuțitului și când femeia l-a refuzat a început să o lovească cu bestialitate.

O româncă a acceptat să ia cina cu un italian şi abia a scăpat cu viaţă din mâinile lui
de Georgiana Adam    |    17 Feb 2021   •   21:29

Potrivit presei locale, bărbatul de 35 de ani a avut un comportament exemplar pănă în momentul când a reuşit să convingă tânăra româncă să ia cina împreună, acasă la el. La scurt timp, după ce au intrat în locuință, individul s-a transformat într-un monstru. 

Inițial a amenințat-o pe femeie cu un cuțit și a pretins de la ea un raport sexual. Pentru că românca l-a refuzat bărbatul a decis să o bată.

Din fericire, tânăra a reuşit să scape din mâinile agresorului şi a cerut ajutorul carabinierilor care au chemat imediat o ambulanţă.

În timp ce femeia a fost transportată la spital, agenţii au pornit pe urmele bărbatului italian pe care l-au identificat şi arestat pentru sechestru de persoană și tentativă de viol.

Medicii au stabilit că românca are nevoie de 7 zile de spitalizare.

 

 

×
Subiecte în articol: romanca Italia viol cutit cina
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close