Antena 3 CNN Actualitate Românii din Spania vor primi dublă cetățenie. Anunțul lui Marcel Ciolacu, după întâlnirea cu cu preşedintele Consiliului de Miniştri spaniol

Românii din Spania vor primi dublă cetățenie. Anunțul lui Marcel Ciolacu, după întâlnirea cu cu preşedintele Consiliului de Miniştri spaniol

Acordarea dublei cetățenii pentru românii care trăiesc în Spania va deveni realitate "în curând”, susține premierul Marcel Ciolacu, în urma unei întâlniri avute sâmbătă cu omologul spaniol Pedro Sanchez.

de Redacția Antena 3 CNN    |    02 Mar 2024   •   15:06

Marcel Ciolacu a avut sâmbătă o întâlnire cu președintele Consiliului de Miniștri din Spania, Pedro Sanchez, în care cei doi au discutat despre proiectele comune pe care le au Spania și România.

Premierul român i-a mulțumit omologului său spaniol pentru sprijinul oferit de Președinția Spaniei la Consiliul UE în vederea aderării României la spațiul Schengen pe cale aeriană și maritimă la finalul lunii martie.

"Totodată, am stabilit împreună ultimele detalii privind acordarea dublei cetățenii pentru românii care trăiesc în Spania.

În curând această dorință a românilor din Spania o să devină realitate ca urmare a eforturilor făcute de cele două partide social democrate din Spania și România”, a scris pe Facebook Marcel Ciolacu.

Am avut astăzi o întâlnire cu președintele Consiliului de Miniștri din Spania, Pedro Sanchez, în care am discutat despre...

Publicată de Marcel Ciolacu pe Sâmbătă, 2 martie 2024

×
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close