Antena 3 CNN Actualitate Românii ar putea rata concertul U2 din lipsă de fonduri pentru finalizarea Stadionului Lia Manoliu

Românii ar putea rata concertul U2 din lipsă de fonduri pentru finalizarea Stadionului Lia Manoliu

Românii ar putea rata concertul U2 din lipsă de fonduri pentru finalizarea Stadionului Lia Manoliu
Sursa foto: Foto: Intact Images
02 Mar 2011   •   10:37

Bucurestiul ar putea pierde Finala Europa League şi concertul U2 din septembrie. Consilierii municipali au tăiat mai mult de jumătate din fondurile alocate de Primăria Capitalei pentru terminarea Stadionului Naţional Lia Manoliu. Şi Autoritatea pentru Supravegherea Animalelor a rămas doar cu două milioane de lei din cele 17 propuse iniţial.

Bugetul alocat de primărie stadionului Lia Manoliu, a fost cel mai afectat de tăierile consilierilor. Acum stadionul e gata 90% şi riscă să rămână aşa:o arenă din beton cu scaunele montate, dar fără gazon şi utilităţi. Ministrul dezvoltării Elena Udrea susţine contrariul.

Banii pentru reabilitarea centrului istoric, pentru reabilitarea bulevardului Uranus şi pentru pasajul de pe şoseaua Pipera au fost înjumătăţiţi. În plus, una dintre cele mai vechi şi acute probleme pentru bucureşteni, cea a câinilor fără stăpân, rămâne în continuare fără soluţie.

Nemulţumit de banii primiţi pentru investiţii, primarul Sorin Oprescu, a atacat în contencios administrativ bugetul Capitalei.

 





×
Subiecte în articol: fonduri U2 Lia Manoliu
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close