Antena 3 CNN Actualitate Saloanele de înfrumusețare din mall-uri, situație disperată. Clienții cred că sunt închise, la fel ca și magazinele

Saloanele de înfrumusețare din mall-uri, situație disperată. Clienții cred că sunt închise, la fel ca și magazinele

Situație disperată pentru saloanele de frumusețe care funcționează în mall-uri: au fost redeschise, dar mall-urile sunt practic închise. Din această cauză, clienții sunt extrem de puțini iar proprietarii acestor saloane plătesc chirie și utilități, cu încasări aprope 0. 

Saloanele de înfrumusețare din mall-uri, situație disperată. Clienții cred că sunt închise, la fel ca și magazinele
Sursa foto: Pixabay
29 Mai 2020   •   20:06

Clienții nu apelează la serviciile saloanelor din mall-uri, despre care cred că sunt închise, la fel ca magazinele. 

Lucian Miess, proprietarul unui lanț de saloane de înfrumusețare a vorbit la Antena 3 despre situația de criză în care se află.  

„Noi am făcut parte din valul de relaxare de la data de 15 mai, numai că percepția generală este că magazinele din mall nu s-au decshis, ceea ce însemnă că acestă comunicate au dus la o lipsă de clienți. Sintagma de magazinele din mall care nu s-au descshis însemnă că marea majoritate ne asimilează și pe noi ca fiind în aceiași situație. În cazul nostru, ne-am deschis dar suntem o mică insulă înt-un ansamblu pustiu, pare bântuit”, a declarat proprietarul saloanelor de înfrumusețate. 

„Avem încasări minime care se adună la o situație creată artificial și nedrept de lăsare a unor cheltuieli să curgă pe o perioadă de două luni de zile. Noi avem 10 locații, din care 6 în mall-uri, chiriile aferente se ridică la o valoare de 70.000 de euro. Sunt anumite mall-uri deschise la negocieri, care merită toată lauda,printre cele mai vechi din București și care au făcut reducerea la 0 la chirie pe când alții cer chiria în full”, a mai spus Lucian Miess. 

Saloanele din mall-uri, situație disperată

 

×
Subiecte în articol: saloane de infrumusetare mall
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close