Antena 3 CNN Actualitate Sănătate Dr. Laurenţiu Ivanovici, managerul Spitalului din Craiova, mesaj pentru protestatari: "Unii vor supravieţui, alţii nu"

Dr. Laurenţiu Ivanovici, managerul Spitalului din Craiova, mesaj pentru protestatari: "Unii vor supravieţui, alţii nu"

Lauranţiu Ivanovici, managerul SJU Craiova a postat un mesaj pe Facebook un mesaj pentru cei care protestează împotriva restricțiilor. Medicul a distribuit fotografii impresionante cu bolnavii de COVID-19 internați în ATI.

Dr. Laurenţiu Ivanovici, managerul Spitalului din Craiova, mesaj pentru protestatari: "Unii vor supravieţui, alţii nu"
Sursa foto: Facebook / Laurenţiu Ivanovici
de Maria Zărnescu    |    30 Mar 2021   •   13:27

Imaginile distribuite pe Facebook prezintă situaţia din ATI a Spitalului Judeţean Craiova, unde pacienţii diagnosticaţi cu COVID-19 se luptă să trăiască.

"Unii dintre cei care protestează acum împotriva purtării măștii, vor ajunge la spital... Unii vor scăpa ușor, alții nu... Unii vor ajunge în ATI, alții vor alege să se trateze acasă... Unii vor supraviețui, alții, nu...(pentru că ajung prea târziu la un spital, când nu se mai poate face nimic)... Unii vor înțelege că era bine sa poarte mască... Alții nu vor înțelege nici atunci... Unii vor afla că există COVID, alții nu...Cam asta este... 

Până atunci, purtați masca de protecție... o sa ne fie mai bine! Tuturor!", este mesajul scris de medicul din Craiova, alături de imaginile de la ATI.

Mesajului doctorului din Craiova vine după ce mii de oameni au ieşit pe străzi luni seara şi au protestat faţă de noile măsuri restrictive, ce se aplică în România.

Oamenii au ieşit la protest inclusiv la Craiova, oraş în care Secţia de Terapie Intensivă este plină de aproximativ cinci luni.

Unii dintre cei care protestează acum împotriva purtării măștii, vor ajunge la spital... unii vor scăpa ușor, alții...

Publicată de Laurentiu Ivanovici pe Luni, 29 martie 2021

Românii au protestat în faţa restricţiilor

În mai multe oraşe din ţară, românii au ieşit în stradă luni seara, pentru a protesta faţă de noile restricţii, impuse în contextul pandemiei de COVID-19.

În Bucureşti, Poliția a aplicat 222 de sancțiuni, în valoare de 200.000 de lei, participanților la protestele anti-restricții. Bogdan Berechet, director general al Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, spune că instituția a declanșat cercetări pentru ultraj, distrugere, furt calificat și port ilegal de obiecte periculoase.

"Poliția Capitalei, sub supravegherea unităților de Parchet competente, a declanșat cercetări sub aspectul infracțiunii de ultraj, dar și de tulburare a liniștii publice, distrugere, distrugere prin incendiere, furt calificat, nerespectarea regimului armelor și munițiilor, dar și port de obiecte periculoase.

Referitor la distrugeri, vorbim despre vitrine, tonomate de alimente, mobilier stradal, stații de autobuz, dar și geamuri ale mijloacelor de transport.
Cercetarea la fața locului a fost efectuată în toate cazurile, dosarele urmând să fie instrumentate de procurorii din cadrul parchetelor de pe lângă Judecătoriile Sectoarelor 1,3 și 4.

Toate cele 188 de persoane conduse la Poliție, sunt la acest moment identificate, fotografiate, amprentate. Mare parte dintre au fost sancționate. La această oră au fost aplicate 222 de sancțiuni, în valoare de peste 200.000 de lei. 8 sancțiuni au fost acordate organizatorilor", a declarat Bogdan Bereche, director general al Direcției Generale de Poliție a Municipiului București.

×
Subiecte în articol: protest ati medic Craiova
Parteneri
Vremea de Paște și 1 mai. ANM anunță când se încălzește
x close