x close

Medicul Alexandru Oproiu, despre secretul succesului său: „E foarte important să muncești tot timpul. Eu nu am încetat să am activitate practică medicală, plus că citesc în fiecare zi câte 4-6 ore”

27 Dec 2018   •   10:13
Medicul Alexandru Oproiu, despre secretul succesului său: „E foarte important să muncești tot timpul. Eu nu am încetat să am activitate practică medicală, plus că citesc în fiecare zi câte 4-6 ore” foto- captură Antena 3

Doctorul Alexandru Oproiu, unul dintre cei mai mari medici din România, a fost invitat la „Punctul de Întâlnire”, unde a vorbit despre secretul longevității și a poftei de muncă și de viață de care dă dovadă chiar și acum, la cei 88 de ani ai săi.  

„E foarte important să muncești tot timpul. Eu nu am încetat să am activitate practică medicală, plus că citesc în fiecare zi, am cel puțin 4-6 ore de citit, să mă pun la punct cu toată literatura contemporană. Acum e foarte ușor fiindcă informațiile medicale le obții și prin internet și prin revistele la care ești abonat.

Țin minte că eram student și trebuia să citesc la Centrul de Recuperare Medicală. Era un centru unde trebuia să te grăbești să ajungi cât mai devreme ca să nu-ți ia cineva revista sau cartea”, a povestit Alexandru Oproiu. 

Citeşte mai multe despre:

medici Romania Punctul de intalnire
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati