Antena 3 Actualitate Sănătate Nutriţionistul Mihaela Bilic: „Încercaţi efectul terapeutic al acestor alimente și dispoziţia voastră va fi alta!”

Nutriţionistul Mihaela Bilic: „Încercaţi efectul terapeutic al acestor alimente și dispoziţia voastră va fi alta!”

07 Noi 2018   •   14:32
Nutriţionistul Mihaela Bilic: „Încercaţi efectul terapeutic al acestor alimente și dispoziţia voastră va fi alta!”
Sursa foto: sursa foto: sursadesanatate.ro

Nutriţionistul Mihaela Bilic spune că nu trebuie să renunțăm la micile plăceri atunci când ținem o cură de slăbire.

Mai mult decât atât, ea chiar ne îndeamnă să consumăm puțină ciocolată pentru a putea face față stresului cauzat de lipsa unor anumite alimente. 

„Doar nu credeţi că v-aţi îngrăşat pentru că aţi mâncat 2 bucăţele de ciocolată, ar fi prea simplu să fie ea de vină. Dacă vă interziceţi cu desăvârşire ciocolata, atunci sigur o să mâncaţi una întreagă odată ce terminaţi dieta. Şi culmea e că 2 bucăţele de ciocolată v-ar uşura slăbitul:) 

Serotonina, substanţa care ne calmează creierul şi ne dă stare de bine, se găseşte în mod natural în ciocolată, banane şi brânză. N-ar fi înţelept să vă acordaţi zilnic acest mic răsfătz, această abatere de la dieta strictă, dacă asta vă ajută să vă chinuiţi mai puţin? Nu meritaţi un strop de bine ca să puteţi rezista unei alte zile de cură? 

Încercaţi efectul terapeutic al acestor alimente, dispoziţia voastră va fi alta! "Sacrificaţi" 100cal pe o banană, un triunghi de brânză sau 4 pătrăţele de ciocolată. Una din ele, în cantitate mică, zilnic. Cu moralul îmbunătăţit altfel veţi face faţă curei de slăbire:)”, a scris nutriţionistul pe Facebook.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close