Antena 3 CNN Actualitate Sănătate Sfat de sănătate. Rinoplastia, moft sau necesitate

Sfat de sănătate. Rinoplastia, moft sau necesitate

Astăzi vedem împreună care sunt riscurile și beneficiile rinoplastiei. Chirurgul estetician Adrian Alexandru ne spune în ce constă operația la nas, cât de repede ne revenim după această intervenție și de câte ori este necesar să o facem. Vestea bună este că nu avem dureri după ce decidem să apelăm la o rinoplastie.

Sfat de sănătate. Rinoplastia, moft sau necesitate
23 Ian 2020   •   10:29

 Chirurgul estetician Adrian Alexandru a vorbit la ''Sfat de Sănătate'' cu Andreea Cigolea despre necesitatea intervenţiei la nivelul nasului.

''Rinoplastia nu prea se încadrează la operaţii gen moft, adică eu chiar combat această idee (...) Nasul poate să fie prea mare, sau disproporţionat cu restul feţei, sau există probleme de respiraţie care sunt corectate în timpul unei rinoplastii.

Eu tind să cred că nu este un moft, ci mai degrabă o redare a echilibrului facial. Nasul este un element central al feţei. Nu avem cum să îl ocolim şi atunci ne impactează foarte mult restul vieţii. Este de dorit ca rinoplastia să fie o singură dată şi este pe viaţă. Toate structurile de acolo reacţionează mai greu la a doua intervenţie'', a spus medicul Adrian Alexandru.

Sfat de Sănătate. Rinoplastia, moft sau necesitate

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close