Antena 3 CNN Actualitate Scandal cu săbii și topoare în campanie electorală, la Cernica. Oamenii primarului PNL, trimiși la bătaie

Scandal cu săbii și topoare în campanie electorală, la Cernica. Oamenii primarului PNL, trimiși la bătaie

Caz șocant în comuna Cernica din județul Ilfov. A fost bătaie cu săbii și topoare, în plină campanie electorală. Oamenii primarului PNL i-au luat la bătaie pe adversari.

Scandal cu săbii și topoare în campanie electorală, la Cernica. Oamenii primarului PNL, trimiși la bătaie
de Silvia Țigănilă    |    09 Sep 2020   •   21:25

Ștefania Cojocariu, coordonatorul campaniei unui contracandidat al actualului primar, a vorbit miercuri seară la Sinteza Zilei despre scandalul la care au intervenit șapte mașini de poliție.

A fost o altercație între un susținător al actualului primar în funcție și susținătorii PMP din comuna Cernica. Potrivit ei, altercația a pornit în fața unui magazin de la simplul fapt că oamenii susțin candidatul PMP la Primăria Cernica.

Au intervenit șapte mașini de poliție!

Actualul primar în funcție are un mandat de 20 de ani, a spus Ștefania Cojocariu.

A fost o altercație cu arme albe...s-a intrat în curțile oamenilor. Îngrozitor, ca să spun într-un cuvânt. De două săptămâni în comuna Cernica sunt peste șase plângeri depuse la poliție pentru violență, pentru violarea domiciliului, amenințări, inclusiv pentru instigare la fals și mărturii mincinoase. Nu s-a luat nicio măsură în acest sens și mă îndoiesc că lucrurile se vor calma”, a spus femeia.

Bătaie cu săbii și topoare în campanie electorală

Potrivit ei, și băiatul care a fost bătut aseară a depus o plângere la Poliție.

Băiatul care a fost bătut aseară și la care a sărit cu briceagul un susținător al PNL a depus plângere penală la poliție”, a declarat ea.

În aceste condiții, femeia declară că s-a făcut o solicitare către Consiliul Județean și Inspectoratul pentru Jandarmerie Ilfov să suplimenteze echipajele de poliție în comuna Cernica.

×
Subiecte în articol: Cernica
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close