Antena 3 CNN Actualitate Scandal de proporţii în cartierul Ferentari, după o razie a mascaţilor

Scandal de proporţii în cartierul Ferentari, după o razie a mascaţilor

Scandal de proporţii în cartierul Ferentari, după o razie a mascaţilor
Sursa foto: Foto: VideoNews
05 Noi 2011   •   15:07
Un scandal imens a izbucnit în cartierul Ferentari din capitală, după o razie cu mascaţii în timpul căreia a murit un bătrîn de 80 de ani. Rudele bărbatului au sărit la jurnalişti.

Zeci de rromi din clanul Brătienilor s-au adunat pe străduţa din Ferentari unde au descins poliţiştii, după ce un bătrân de 80 de ani a făcut infarct şi a murit în timp ce casa îi era percheziţionată.

Romii susţin că poliţiştii ar fi lovit pe toată lumea din casă, inclusiv pe bătrân.
 


Trupele de interven
ţie rapidă ale poliţiei au descins la 4 adrese din Ferentari. Poliţiştii căutau mai mulţi bărbaţi acuzaţi de distrugere şi ultraj. Membrii clanului Brătienilor i-au atacat cu bolovani pe cei din gruparea rivală a Toboşarilor şi le-au distrus mai multe maşini.

Din casa în care a murit bătrânul, anchetatorii au ridicat atât de multe bâte şi săbii încât au fost nevoiţi să plece cu portbagajul deschis.

Romii îi acuză pe poliţişti că le-au devastat locuinţa. Poliţiştii au deschis o altă anchetă, pentru a stabili dacă agenţii care au descins în casa bătrânului pot fi acuzaţi de moartea acestuia.

Trei autospeciale cu trupe de intervenţie au asigurat ordinea în cartier, pe timpul percheziţiei. Mascaţii au fost nevoiţi să intervină după ce romii au devenit agresivi cu jurnaliştii.

×
Subiecte în articol: Ferentari romi scandal anchetatori echipaje
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close